diumenge, 21 de desembre del 2008

El Santfeliuenc acomiada l'any amb un empat a 1 a Vista Alegre

El Santfeliuenc FC va aconseguir un meritori empat davant el Vista Alegre. Un punt que sap molt bé atès el drama que va viure el Santfe a la seva porteria. Els dos porters, Gusi i Raúl, es van lesionar i Jacobo va haver d’ocupar una posició inusual més de 25 minuts.
El Santfeliuenc FC juvenil va guanyar per un còmode 3 a 0 la UE Castelldefels B i es consolida a la part mitja alta de la classificació.

El Santfeliuenc va acomiadar el 2008 amb un empat més que meritori si tenim en compte les dificultats que van travessar els futbolistes d’Andrés González. Els blanc-i-blaus van viure el seu particular drama a la porteria ja que primer Gusi i després Raúl van haver de deixar el joc a causa de sengles lesions. Jacobo va haver d’ocupar un lloc insòlit durant més de 25 minuts.


No havia estat una setmana fàcil per als blanc-i-blaus. Algunes veus crítiques s’havien alçat contra el joc de l’equip, sobretot arran la imatge dolenta del derbi davant el Sant Joan. Els de Sant Feliu havien de buscar en un escenari exigent i davant un equip fort com el Vista Alegre un bany de confiança. I molt aviat, als 10 minuts, el magnífic central Iñaki aprofitava un servei de falta per ficar el cap i trobar la col·laboració d’un jugador local per inaugurar el marcador. Era tota una declaració d’intencions però per davant quedava una llarga travessia de 80 minuts.
El gol va sentar molt bé al Santfe. El partit estava molt controlat i Diego, Ivi, Javi Loro i Carceller imposaven el seu domini a la part central del terreny de joc, i Javi Pozo coquetejava amb promiscuïtat amb la porteria castelldefellenca. Al minut 22 un contracop excecutat per l’ariet pratenc del Santfeliuenc va fregar el segon gol.

Els locals només van poder superar a comptagotes la rereguarda del Santfe. Guillem Costa es mostrava molt seriós a la banda dreta i Iñaki i Jordi Vidal excel·lien. El versàtil davanter local Mauri va donar el primer esglai del matí a les acaballes del primer acte, en penetrar dins l’àrea i fer una ziga-zaga que va culminar amb una rematada que va marxar per damunt de la porteria de Raúl, que ja havia substituït Gusi en la primera contingència que no entrava dins el guió.
A la represa res no va canviar. El Santfeliuenc controlava bé i els locals miraven de col·locar pilotes a l’àrea sabedors dels alarmants problemes que començava a patir Raúl a la cuixa. La fisioterapeuta del Santfe, Marta Saula, va mirar de fer un embenat miraculós a Raúl per fer viable la seva permanència al camp. Raúl es va mantenir sobre la gespa com va poder fins al minut 67. Era el torn de Jacobo. El veterà central del Santfeliuenc havia d’oficiar d’improvisat porter gairebé mitja hora. Les alarmes saltaven de bat a bat. El Santfeliuenc va resistir les escomeses locals fins al minut 81. En una acció dins l’àrea petita Marc Zenón va aprofitar un rebuig de Jacobo per enviar la pilota a la xarxa.
El Santfeliuenc va saber gestionar l’empat i els locals van començar a descentrar-se. Marin i Bravo van deixar el Vista Alegre amb nou i també l’entrenador Sebastiàn Corpas va haver de veure els darrers minuts des de la graderia. El Santfeliuenc va mirar d’aprofitar el desencís local però va faltar una mica de precisió en els metres finals.
El Santfeliuenc acomiada el 2008 amb un punt esperançador. Punt final, doncs, a un any amb clarobscurs. Tant de bo el 2009 veiem el Santfe que tothom espera per la qualitat dels jugadors. A hores d’ara i després de 15 jornades, els blanc-i-blaus són tercers amb 25 punts, a cinc dels dos primers: Gimnàstica Iberiana i Torreforta. Precisament, els tarragonins seran el proper rival a Les Grases el proper diumenge 11 de gener. Un partit que pot resoldre moltes incògnites i, en definitiva, un tot o res.
UE Vista Alegre: Nito, Quique, Marín (Carlitos, 51’), Bravo, Chito (Marc Zenón, 69’), Julio, Porras, Jaume, Mauri (Jaco, 83’), Rodri (Edu, 46’) i Carlos (Naoufal, 51’).
Santfeliuenc FC: Gusi (Raúl, 28’) (Pucha, 71’), Guillem Costa (Edgar, 77’), Hinojo, Iñaki, Jordi Vidal, Jacobo, Javi Loro (Ochoa, 62’), Carceller (Dani Texeira, 80’), Javi Pozo, Diego i Ivi.
Gols: 0-1, Iñaki, 10’ i 1-1, Marc Zenón, 81.
Àrbitre: Alfredo Ruiz Guzmán, de la delegació de Lleida. La seva actuació va ser dolenta. Va mostrar targeta groga als locals Marín, Bravo, Julio, Jaume, Mauri i Edu; i als santfeliuencs Costa, Hinojo, Jacobo, Diego i Dani Texeira. Va expulsar per doble targeta els castelldefellencs Bravo (92’) i per targeta vermella directa Julio (96’) i al tècnic Sebastián Corpas (96’). El santfeliuenc Diego va abandonar el terreny de joc al mnut 94 en veure dues targetes grogues.
Incidències: Municipal de Can Vinader, assistència de 200 espectadors. Matí assolellat, temperatura de 14 graus. El públic local, molt nerviós, va acomiadar la tripleta arbitral amb música de vent. El Santfeliuenc va fer servir la segona indumentària per evitar la coincidència de colors amb el Vista Alegre.
Jacobo va fer d'improvisat porter

El Santfeliuenc juvenil goleja al Castelldefels B
El Santfeliuenc continua creixent i aquest cap de setmana va superar amb comoditat el Castelldefels B per 3 a 0. Els joves futbolistes que entrena Óliver Lima s’enfilen a la sisena posició amb 18 punts, i ja en treuen un coixí de cinc respecte a les posicions de descens.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Muy bien Santfe!!!

Hoy se ha demnostrado que este equipo tiene carácter. Vamos a ver si, por fin, epezamos el año bien y la victoria ante el Torreforta sirve para abrir el camino que debe acabar donde todos soñamos.

Visca el Santfe
Bon Nadal/Feliz Navidad y ánimo que podemos hacer algo muy bonito esta temporada. No dejemos pasar la oportunidad.

Anònim ha dit...

La verdad es que en el partido de ayer, la imagen se mejoró bastante respecto la semana pasada, pero es evidente que tenemos bastantes problemas. Esperemos a ver si hay un par de fichajes estas navidades, para afrontar esta segunda vuelta, porque así no creo que subamos.¿Al 'b' que le ha pasado que no jugó?
visca el santfe y feliz navidad!

Anònim ha dit...

no jugo el 'b', porque eran pocos. en lo de los fichajes, si que creo que se necesita apuntalar el equipo en un par o tres de posiciones y subiremos.
visca el santfe!!