dimarts, 17 de febrer del 2009

El Santfe: protagonista a El Mundo Deportivo

El Santfeliuenc FC és avui dimarts el protagonista al suplement "Futcat" que publica El Mundo Deportivo. A la portada de l'edició hi veiem una foto dels més petits i a la pàgina 6 hi ha un reportatge sobre el present del nostre club.
L'article, signat pel redactor Marcel Fontanals, es titula "Objectiu: catalana" i a la capçalera hi llegim: "El Santfeliuenc vol reforçar la seva base per nodrir un primer equip que passa per un molt bon moment".
A l'interior es fa un resum de la situació actual d'un clàssic del futbol català. Es remarca que Alberto Prieto és el president més jove de les principals categories del futbol català. El nostre president manifesta la intenció de donar continuïtat a la feina que va encetar Manuel Navarro ara fa cinc anys, i que descansa a potenciar el futbol base per nodrir el primer equip de jugadors de la pedrera. Prieto creu que és fonamental l'ascens a Primera Catalana i la resposta combinada del teixit empresarial de la ciutat i l'Ajuntament, dos pols claus per al repte que pot suposar per a la nostra entitat assolir una categoria fins ara inèdita.
El màxim responsable tècnic del primer equip, Andrés González, fa una crida a l'afició. Per a l'entrenador cornellanenc "si la gent respon i està al costat nostre i, a més, les lesions ens respecten les opcions de pujar de categoria són mes grans".
En resum, el Santfeliuenc es protagonista a l'històric diari esportiu, i el que és més important: avui el nom del nostre equip el llegiran 500.000 persones.
Així que no perdeu l'ocasió de comprar avui un exemplar d'El Mundo Deportivo, que servirà per eixamplar l'hemeroteca sentimental del nostre estimat Santfe.
Ara us en fem un petit tastet



Si vols llegir íntegrament l'article fes clic aquí per baixar-te una imatge amb la pàgina:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Grande equipo!!!!!!!!!!!!
ahora ya somos famosos.

Anònim ha dit...

alguien sabe el tiempo que le keda a CUCA de su lesion pq parece q este olvidado pero si ahora el equipo va bien con su vuelta ganara muxo en el centro del campo para mi uno de los mejores de la preferente haver si vuelve pronto

Anònim ha dit...

Cuca está en la fase final de su proceso de recuperación.
Muy pronto podremos disfrutar de su fútbol

Gracias