dijous, 19 de febrer del 2009

El Santfe, rumb a Alcarràs

Falten poques hores perquè el Santfeliuenc jugui un partit importantíssim al Municipal d'Alcarràs. Recordeu que el matx es va suspendre el passat 24 de gener per la fortíssima ventada que va sacsejar bona part d'Espanya.
Andrés González podrà comptar amb la participació de Diego, que no va poder ser el passat diumenge per un compromís familiar, i ja té completament recuperats Ivi i Álex Burch. Per la seva banda, Cuca ha iniciat la fase final de seu procés de recuperació i ben aviat tornarà a posar-se la samarreta blanc-i-blava. Una magnífica notícia.

Cuca completa la fase final del seu procés de recuperació i diumenge ja el vam poder veure escalfant sobre la gespa de Les Grases.

L'Alcarràs, un equip jove que en les darreres jornades ha baixat el rendiment

L'Alcarràs va donar mostres de la seva fortalesa al partit d'anada, on va sorprendre el Santfe en guanyar per 0 a 1. Per aquest precedent faria bé el Santfe d'anar per feina i mirar de no confiar-se, i més si tenim en compte la singularitat del dia i l'horari. En qualsevol cas els futbolistes que entrena Vidal Agné han patit una davallada en els seus resultats en les darreres jornades.

Una victòria del nostre equip suposaria fer un salt decidit en les aspiracions de ser entre els dos primers classificats. Són jornades importants on l'equip no ha de fallar si volem recollir el premi que tots cobegem.
Per a tots aquells que estigueu interessats a viatjar amb el santfe a Alcarràs us recordem que l'autocar surt del Parc Esportiu de Les Grases a les 17:30 hores. Hi ha places disponibles. Dirigirà el partit el barceloní Martí Huertas Vázquez. L'Alcarràs - Santfe comença a les nou del vespre.

El Xoperal acull un partit fonamental per a les aspiracions del nostre equip

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ganaremos trabajando y poniendo el ritmo del partido nosotros!Animo chavales!

Un saludo y viska el sanfe!

PD: Con las que tienes mas la mia, son tres! ;) Hasta mañana!

Anònim ha dit...

blancas!!!

Anònim ha dit...

Dije que tenia una!!Asi que para ninguno! jajaja.

Decir y recordar que PODEMOS!!!

Un saludo y viska el sanfe!