dijous, 9 de juliol del 2009

El Santfeliuenc ja coneix el calendari

El primer equip del Santfe ja coneix el calendari oficial de la temporada 2009-2010 al Grup II de Preferent. Els blanc-i-blaus, que entrenarà per tercera temporada Andrés González, debutaran el 13 de setembre al camp del CE Morell. L'equip tarragoní ha baixat de Primera Catalana i serà, doncs, una pedra de toc per avaluar les opcions del nostre equip en la seva setzena participació en la categoria.
El Santfeliuenc s'estrenarà a casa el 20 de setembre rebent el Sitges i tornarà a repetir com a local el 27 de setembre en el primer derbi de la temporada davant el Sant Ildefons. El 4 d'octubre visitarem un camp talismà: el de l'Olímpic Can Fatjó. El Santfeliuenc clourà la competició a domicili el 30 de maig de 2010 davant el Club Esportiu Cervera, que enguany va ser campió del grup lleidatà de Primera Regional.

Els enfrontaments de les dues primeres jornades són:

Primera jornada, 13 de setembre:
Morell - Santfeliuenc FC
Cervera - Sant Ildefons
Viladecans - Olímpic Can Fatjó
Canyelles - El Catllar
Torreforta - Vista Alegre
Martorell - Camp Clar
Roquetenc - Cambrils
Pubilla Casas - Alcarràs
Sitges - Horta

Segona jornada, 20 de setembre:
Santfeliuenc FC - Sitges
Sant Ildefons - Morell
Olímpic Can Fatjó - Cervera
El Catllar - Viladecans
Vista Alegre - Canyelles
Camp Clar - Torreforta
Cambrils - Martorell
Alcarràs - Roquetenc
Horta - Pubilla Casas

Podeu veure la resta del calendari entrant a:

www.fcf.cat/pub/vercalendario.asp?grupocat=2&idCompeticion=397&origen=1&idgrupo=2

El Santfe confia en el bloc de la temporada passada tot i reduir el pressupost
A manca de petits detalls, el Santfe mantindrà la columna vertebral de l'equip que va assolir la millor classificació de la seva història a Preferent. No seguiran, però, David Guisado, Elkar Pérez, Cuca (Vista Alegre), Carceller (San Mauro) i Ivi (Sants).

El Santfe 2009 - 2010 tindrà moltes cares conegudes

La directiva ha decicidit reduir el pressupost del primer equip a la meitat, d'acord amb la difícil situació econòmica que viu l'esport en general i que farà que molts equips s'ajustin el cinturó de manera draconiana en una temporada que vindrà dominada per l'austeritat.