divendres, 14 d’agost del 2009

El Santfe dóna una gran imatge i empata a 1 davant el Gavà

Tarda vespre d'estrena per al Santfeliuenc. I estrena amb nota ja que els blanc-i-blaus han agradat moltíssin i s'han atrevit a desplegar un joc obert i sense complexos que ha oposat resistència a la teòrica superioritat d'un equip de Segona B. Els joves Cristian Escudero, Edgar, Maldonado i Marc han demostrat la seva qualitat. I si faltava res perquè la festa fos completa cal destacar el retorn d'Iván Fuentes, que ha fet uns 45 minuts incials esplèndids completats amb gol. En definitiva, 90 minuts de futbol vistós on un Primera catalana acabat d'arribar no ha estat gens inferior a un Gavà que ha de millorar molt per arribar a l'inici de temporada amb més solidesa i garanties.
Hi havia certa expectació per veure aquest nou Santfe de Primera Catalana, i certament els primers 45 minuts han estat més que esperançadors. Andrés González té les idees clares i sap què vol de cada futbolista, i els seus jugadors li responen amb brillantor. Un versàtil Edgar al mig del camp, i uns actius Álex Burch, Javi Pozo i Iván Fuentes han posat en problemes la rereguarda gavanenca, on destacava l'experimentat Socias. Al minut 22 una traveta dins l'àrea comesa sobre Álex Burch ha estat castigada amb la pena màxima. A Ivan Fuentes no li ha tremolat la cama i ha superat amb un tret fort ajustat l'estirada de Marcos. Els gavanencs, un xic sorpresos, han mirat de redreçar el rumb i han començat a arribar amb fluidesa a la porteria del jove i atlètic Albert Duran. Fruit del domini visitant, una pilota dins l'àrea ha estat rematada amb el cap i de manera molt hàbil per Eric; la rematada ha picat el travesser i el matex Eric ha recollit el rebuig per empatar. L'acabament del primer acte deixava un empat i l'aprovació general de l'afició santfeliuenca complaguda per la bona imatge de l'equip.
A la represa, un santfe carregat de joventut no ha perdut la cara en cap moment i fins i tot ha acariciat el segon gol en un falta llançada de manera genial per Thaer, que ha trobat com a enemic el travesser. El Gavà, de mica en mica, s'ha anat fent amb un lleuger domini. Dues magnífiques intervencions del debutant Carlos han impedit que els gavanencs s'emportessin la victòria.
El Santfe, a poc que li surtin les coses pot donar més d'una sorpresa a la flamant Primera Catalana. De moment, ja ha superat amb bona nota el primer assaig, i és que un empat davant un equip de Segona B és un bon pòrtic per començar aquesta història. El segon capítol serà el proper diumenge a les 20 hores a la Via Fèrria de Cornellà davant l'equip de Divisió d'Honor Juvenil.
Santfeliuenc FC: Albert Duran, Guillem Costa, Cristian, Marc, Iñaki, Jacobo, Edgar, Álex, Javi Pozo, Iván Fuentes i Álex Burch. També hi han jugat: Carlos, Joserra, Thaer, Jordi Vidal, Alberto, Diego, David Martín, Maldonado, Marc i Dani.
CF Gavà: Marcos, Dani Sánchez, Toni Quiles, Javi González, Patri, Óscar Garcia, Cristian, Eric, Quino i Marc Pérez. També hi han jugat: Adrià, Juan Carlos, Alberto, Alfredo, Adrián, Dani Iglesias, Juan Quiles, Dani Guerrero, Riquelme, Manteca, Dani Romero i Óscar Céspedes.
Gols: 1-0, Ivan Fuentes, de penal, 23'; 1-1, Eric, 44'.
Àrbitre: Soto Miranda.
Incidències: Parc Esportiu de Les Grases, assistència de 125 espectadors amb una notable presència de seguidors gavanencs. Temperatura molt càlida, uns 25 graus; bufava una lleugera brisa aponentada xafogosa. Es va guardar un minut de silenci en memòria del nostre ex directiu José Lora i del futbolista del RCD Espanyol, Daniel Jarque.


El primer Santfe 2009-2010 amb els joves Cristian Escudero, Marc i Edgar

El CF Gavà va arribar a Sant Feliu amb noms importants al futbol català i espanyol com Quino, Socias, Óscar Céspedes o Dani Guerrero.

A Iván Fuentes no li va tremolar la cama a l'hora de llançar el penal. La recuperació del magnífic davanter és una gran notícia

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esto pinta muy bien!!

Me gusta!! ;-)

Visca el Santfe.