dimecres, 12 d’agost del 2009

Santfeliuenc - Gavà, primer test de nivell

El Santfe rep aquest divendres, a les 20 hores, al Parc Esportiu de Les Grases el CF Gavà. Els blanc-i-blaus disputen el primer partit de pretemporada davant un equip de Segona B, en el que de ben segur serà una prova exigent. I és que Andrés González ha escollit rivals de nivell per a una pretemporada curta però intensa. El partit de l'estrena ha de servir per extreure les primeres conclusions.
El CF Gavà, un Segona B que busca la permanència
El CF Gavà que arriba a Sant Feliu és un equip encara en fase de proves. Els blaugrana han fet un canvi radical en la seva política esportiva i després de temporades d'alegries econòmiques s'ha acabat imposant l'austeritat. El Gavà, que va meravellar en la fase d'ascens a Segona B i posteriorment a la fase d'ascens a Segona A amb futbolistes de la vàlua d'Alberto Manga, Joel, Eloi, Quino, Gerard Bordas o Joan Oriol, aposta ara per jugadors menys contrastats però que malden per fer-se un lloc al futbol professional espanyol. L'objectiu per a l'equip que presideix Manuel Maniega és mantenir la Segona B i seguir portant el nom de Gavà arreu d'Espanya.
Adeú de Toni Llebaria a la banqueta gavanenca
La marxa de Toni Llebaria i l'arribada de Jaume Bonet ha suposat un altre canvi de rumb. Llebaria, un vell conegut de l'afició santfeliuenca, havia marcat una època daurada en la banqueta gavanenca. El seu substitut, Jaume Bonet, és un tècnic amb bon currículum atès que va dirigir el Gimnàstic de Tarragona a Segona A i al Centre d'Esports Sabadell a Segona B. Ara hi té el repte de fer que el Gavà continuï una temporada més a la divisió de bronze i per això disposarà d'un pressupost prou restringit.
En les darreres hores la incorporació del migcampista Dani Guerrero, procedent del Real Jaén, ha fet que la plantilla vagi equilibrant-se per afrontar amb garanties una temporada que es copsa complicada.
La plantilla actual del CF Gavà és la següent:
Porters: Marcos, Jaume Albert i Adrià Fradera (Terrassa, Juvenil).
Defenses: Juan Carlos, Socias, Alfred, Dani Iglesias (Sporting Mahonès) i Toni Quiles (Poble Sec).
Migcampistes: Óscar Céspedes (Terrassa FC), Cristian (Castelló B), Patri (Tortosa) i Dani Guerrero ( Real Jaén).
Davanters: Quino, Óscar García (Europa) i Albert Manteca (Burgos).

Els tres compromisos de pretemporada s'han saldat amb aquests resultats:
Gavà - Gimastica Iberiana 3-1 (Óscar Céspedes, Marc Pérez i Eric Herrera).
Vilanova - Gavà 1-1 (Eric Herrera).
Gavà - Gimnàstic de Tarragona 0 - 2

Altres dades del club
Fundació: 1922.
President: Manuel Maniega Prieto.
Patrocinador: Barnasud.
Pàgina web: www.cfgava.es/home.html
Pagina web prou interessant i actualitzada: http://www.cfgava.blogspot.com/
Estadi: Municipal de la Bòbila
Aforament: 4.500 espectadors.

Un interessant Santfeliuenc - Gavà us espera aquest divendres, a les 20 hores, al Parc Esportiu de Les Grases per assedegar la set de futbol i començar a somiar amb un Santfe que ja és de Primera Catalana.