dijous, 17 de setembre del 2009

El futbol base viurà un dissabte intens

La maquinària del nostre futbol base s'ha posat en marxa i aquest dissabte viurà una jornada intensa. El nou cordinador, Andrés González, ja treballa per aconseguir que la pedrera del Santfeliuenc comenci a donar fuits. Ja estem veient que el joveníssim Dani Maldonado és un gran futbolista a qui la Primera Catalana no espanta. Aquest és el camí a seguir.
El futbol base del principal equip de la ciutat us obre les portes perquè tots el que voleu fer esport i amics decidiu acompanyar-nos. Nosaltres ja estem preparats i de la mà d'Andrés la base progressarà i molt.

Agenda de partis amistosos per aquest dissabte 19 de setembre:

Promeses
El promeses, que aquesta temporada entrenaran Feliu i Herrera juga a les 12 del matí a Les Grases davant l'Olímpic Can Fatjó.
Prebenjamí
El prebenjami es desplaça a Rubí per jugar a les 12 del matí davant l'Olímpic Can Fatjó
Benjamí A
El Benjamí A que entrenaran Javi Honorato i Manel Planelles també viatja a Rubí per jugar al feu de l'Olímpic Can Fatjó.
Benjamí B
El Benjamí B que entrena Edi rep a Les Grases l'Olímpic Can Fatjó a les 12 del matí.
És molt possible que s'acabi completant un Benjamí C. Així que si voleu ja sabeu que encara teniu plaça.
Aleví
L'aleví de Primera Divisió que entrena Joserra Campos, jugador del primer equip, disputa el seu partit a les 13:30 hores davant el Catalònia.
Infantil
L'Infantil que entrena Javi Navarro rep l'UB Catalònia a Les Grases a les 10 del matí.
Cadet
El cadet de Primera Divisió que entrena Diego Naranjo rep l'UB Catalònia a les 15 hores.
Juvenil
El juvenil de Primera Divisió que entrena Avelino rep l'UB Catalònia a les 17 hores.


Vine al futbol base del Santfe. Comptem amb tu!!!
Som 104 anys d'història, som l'equip que porta arreu el nom de la ciutat, som els pioners a la comarca, som futbol, som amics, som cultura i lleure, som diversió, som el Santfe, el teu santfe.
Si tens entre 5 i 18 anys el Santfe t'obre les portes. Acompanya'ns per seguir creixent, per seguir impulsant els nostres projectes que són també el teu projecte. La passió per l'esport comença des de a teva ciutat !!!!
Si vols rebre informació pots trucar als telèfons 657322856 o 657975782 o 667681632, o fes-nos arribar les teves dades -nom, cognoms i data de naixement- al correu electrònic santfefc@gmail.com i nosaltres ens posarem d'immediat en contacte amb tu. A partir d'ara tembé ens pots venir a veure al Parc Esportiu de Les Grases (estadi d'atletisme, carrer Mataró, sense número).
Andrés González, titulat en educació física i entrenador del primer equip del Santfeliuenc FC, que enguany debuta a Primera Catalana, serà a partir d'aquesta temporada el coordinador general del futbol base.
Et recordem les franges d'edat de què es compon el nostre futbol base i les categories en què militem. En totes les categories hi ha places i estaríem encantats de comptar amb tu i que ens acompanyessis i escollissis el club de la teva ciutat.

Juvenil (16 a 18 anys). Primera Divisió.
Cadet (14 a 15 anys). Primera.
Infantil (12 a 13 anys). Segona Divisió
Aleví (10 a 11 anys). Primera Divisió.
Benjamí (8 a 9 anys). Segona Divisió i CCBll.
Prebenjamí (6 a 7 anys). Consell Comarcal Baix Llobregat.
Promeses (5 anys). Consell Comarcal Baix Llobregat.

El Santfe compta amb tu, acompanya'ns en aquest projecte de ciutat