divendres, 18 de setembre del 2009

El Santfe rep la visita del Banyoles, un clàssic de les comarques gironines

SANTFELIUENC FC - CD BANYOLES
Data: diumenge 20 de setembre de 2009
Hora: 12 del matí
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Àrbitre: Miguel Ángel Bastida Torres (Delegació de Terrassa)
Ràdio o TV: Ràdio Marca (carrusel Marcador Catalunya, 11-14:30 hores)
Temps previst: 22 graus i cel amb sol i núvols

Torna la Primera Catalana a Les Grases amb un matx sumament atractiu atès que el Santfeliuenc rep un clàssic de les comarques gironines com el CD Banyoles. Un partit especial perquè des de l'any 1969 cap equip d'aquesta província havia visitat la nostra ciutat; l'últim en va ser el Ripoll.
Andrés González ha treballat sense cap entrebanc al llarg de la setmana. Aquest dijous l'equip va jugar un amistós davant el juvenil del Gavà. El partit va acabar amb victòria del Santfe per 2 a 0 (gols d'Ochoa i Iván Fuentes). Jacobo s'ha recuperat del problemes físics que arrossegava arran de la darrera acció del matx de la setmana passada i una notícia gairebé insòlita és que tota la plantilla -els 23 jugadors- és a disposició del nostre entrenador. Iván Fuentes va rebre l'alta fa deu dies i aquesta setmana David Arcos també ha tingut l'alta. Així doncs deliciosos problemes per a Andrés González que tindrà per una vegada tota la plantilla per triar un onze que serà de luxe.


El nostre rival (III): el CD Banyoles, un clàssic del futbol gironí que mira de redreçar el seu present
El Banyoles, un històric fundat l'any 1913 per un extremeny, és un dels clàssics de Tercera Divisió del futbol gironí. Els blanc-i blaus del Pla de l'Estany hi han militat en 23 ocasions en categoria nacional, per bé que també han militat sovint a Preferent i Primera Catalana. És doncs un equip ascensor que ara mira de redreçar el seu present després d'una temporada complicada en la vessant institucional que es va saldar amb un descens traumàtic.
Per al nou exercici els banyolins han confiat en un nou entrenador, Napo Cayuela. Napo és l'entrenador que la temporada passada va fregar el miracle de la permanència a Tercera amb el modestíssim i rigorosament amateur Miapuesta Vilajüiga. Per al projecte al Pla de l'Estany, Napo s'ha vist obligat a fer una plantilla marcada per l'estretor econòmica i amb l'objectiu de posar els fonaments per preparar un equip per al futur. El Banyoles es compon de jugadors joves de les comarques gironines i l'afegitó d'un veterà, Mario Hita, que la temporada passada va jugar al San Cristóbal on també exerceix de secretari tècnic. Només set jugadors segueixen del Banyoles que havia perdut la catagoria a Tercera.
El Banyoles arriba Sant Feliu amb un punt, sumat gràcies al meritori empat obtingut al feu del Rubí en la jornada inaugural. La setmana passada va caure amb claredat davant el Vilafranca per 0 a 3. Pareu atenció, però, perquè els banyolins van haver de jugar en quadre i van haver de recórrer al concurs d'un joveníssim de setze anys, Rovirola, per completar l'onze titular.
Estiu difícil amb crisi institucional i relleu a la presidència
Els banyolins han viscut un estiu especialment mogut. Un grup de socis va presentar una moció de censura contra la directiva que encapçalava Joaquím Ferrer. La moció va reeixir i Pere Lladó va ser proclamat president encapçalant una junta de consens. Els propers dies es definirà la data per a la convocatòria d'eleccions. La nova directiva que surti de les eleccions haurà de garantir l'estabilitat institucional.

Plantilla
Porters: Edu Carrera (Roses), Sergi Cortina i Ferran Surina (Banyoles, juvenil)
Defenses: Josep Faura (l'Escala), Gerard Muñoz (Base Roses), Usero (Sabadell), Xargay, Roura i Marc Castro.
Migcampistes: José (Vilajuïga), Isma (Peralada), Edgar (Girona, juvenil), Mercader (Roses), Jordi Alabert (Vilamalla), Marc Rovirola (Banyoles, juvenil), Pere Masdevall (Banyoles B) i Mario (San Cristóbal).
Davanters: Bassols (Vilajuïga)Albert Rude (Campdevànol), Marcos Lema (Lloret), Ignasi Massó (Bayoles, juvenil), Gity, Joel i Matamala.


Dades del club
Any de fundació: 1913. Francesc Xavier Ballestero Pérez, extremeny d'Almendralejo, va fundar el club el 15 d'agost de 1913
President: Pere Lladó i Isabal
Estadi: Nou Municipal, Va ser inaugurat el 25 d'octubre de 1968
Aforament: 3.000 espectadors
Socis: 200
Temporades a Tercera Divisió: 23. La primera participació fou a la temporada 1957-58.
Temporades a Primera Catalana: 6
Últim precedent: a l'hemeroteca del Santfeliuenc FC no hem trobat cap precedent.

L'equip de la capital del Pla de l'Estany destaca per la joventut

Font de la imatge: extreta del web oficial del CD Banyoles http://www.cdbanyoles.net/

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ánimo equipo tenemos que conseguir una nueva victoria, nuestra fuerza debe residir en nuestro campo. Y la afición debe animar en todo momento, sobre todo, en los momentos dificiles.

Força Sanfeeeeee

jesus m. ha dit...

Estoy convencidisimo de que PODEMOS ganar, y asi darnos ya una tranquilidad y una confianza en este principio de temporada, al vernos ya fuerte en casa y viendo que somos un equipo competitivo para esta liga, asi que ganar puede suponer 3 puntos y algo mas!

Asi que a saco este domingo que hay que trabajar para conseguir otros 3 puntos mas!!

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

Si damos la imagen del otro dia me ire satisfecho a casa y probablemente ganaremos.

Visca el santfeliuenc.