dilluns, 28 de setembre del 2009

El nostres equips de Primera Divisió arrenquen la temporada

Els tres equips que militen a Primera Divisió -juvenil, cadet i aleví- van començar aquest cap de setmana la competició oficial.
El Santfe juvenil va alçar el teló de la lliga de la millor manera, ja que es va imposar l'exigent Cubelles per 0 a 1. Tres punts a domicili per als nois que entrena Avelino i que serviran per anar guanyant confiança en un projecte molt atractiu.
El Santfe cadet no va poder amb el Santboià FC i va perdre per 0 a 3. El Santboià és un dels equips a batre del grup VIII de Primera.
Per als alevins tocava matinar de valent per estrenar-se diumenge a Les Grases. I certament els nostres joves valors ho van donar tot davant un bon adversari com l'Espluguenc. El Santfe es va avançar però els visitants van capgirar el marcador abans d'arribar al descans. A la represa, el Santfeliuenc va sortir decidit a canviar les coses i va aconseguir empatar a 2. En els darrers minuts vam gaudir amb un partit molt obert en què finalment la sort va somriure l'Espluguenc que se'n va endur els punts en fer el tercer gol.