dijous, 8 d’octubre del 2009

El Santfeliuenc s'emporta el Trofeu Festes de Sant Ildefons

El Santfeliuenc FC afegeix un nou guardó a les seves vitrines. El nostre equip ha superat el Sant Ildefons per 2 a 3 i s'ha proclamat campió de la tercera edició del Trofeu de Festes de Sant Ildefons.
Álex Burch va avançar el Santfe al primer minut. Els amfitrions van reaccionar i cinc minuts més tard van restablir les taules, marcador amb què va acabar el primer acte.
A la represa, el domini del Santfe es va fer insistent. Al minut 66 Javi Pozo va transformar un penal. I al 79 Rubén Quiles va sentenciar en culminar una centrada amb un cop de cap precís. Els locals van maquillar el resultat a les acaballes.
El Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cornellà, José Manuel Parrado, va lliurar el trofeu de campió a Guillem Costa.

Andrés González, homenatjat
El nostre entrenador va rebre un homenatge molt especial de la UE Sant Ildefons. Tot coincidint amb l'acte de presentació de tots els equips de la segona entitat de la ciutat, la directiva va retre un reconeixement a la trajectòria de l'entrenador cornellanenc del Santfeliuenc. Andrés González ha estat jugador, entrenador i coordinador d'aquest popular club que es va refundar l'any 1994 i que en l'actualitat compta amb prop de 400 futbolistes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

GRANDE ANDRES!!!!!!!!!!!!!
IZAN TAMBIEN

Taratan ha dit...

Enhorabuena brother and nephew.

Anònim ha dit...

hasta brother llegamos pero la otra palabreja...