dilluns, 25 de gener del 2010

La contra de la crònica

Ai lás! El Santfeliuenc va perdre dos punts contra el Vilafranca però va guanyar moltes coses: el respecte del futbol català que avui admet la gran qualitat del nostre equip i la fidelitat de l'afició, que va respondre a la crida del seu equip i a la suggestiva i ben saborosa botifarrada. I per damunt de tot, la nostra primera penya. Els penyistes de la Penya Dani Maldonado van lluir orgullosos l'estima pel seu equip i amb enginy i ganes de passar-s'ho d'allò més bé van posar la nota festiva a l'espectacle, que va ser gran. Tant de bo sigui la primera de les moltes penyes que han de néixer per viure la passió en blanc-i-blau d'un club Centenari. En una ciutat massa sovint decantada pel futbol dels Massmedia -Barça, R.Madrid, Espanyol- ens plau d'orgull que un grup de ciutadans apostin per l'esport que els toca més a prop.
Ara que iniciem el nostre on tour particular: Tortosa i Banyoles, ens agradaria veure la pancarta de suport a Maldonado i al Santfe en aquests dos grans i clàssics escenaris del futbol català. Per endavant tenim més de 600 quilòmetres en dos desplaçaments on el nostre primer equip ha de mantenir el brillant joc exhibit en les darreres jornades. No tornarem a casa fins al proper 14 de febrer i serà contra el Poble Sec.

Demà fotografia del Benjamí A a Mundo Deportivo
Segons ens ha fet avinent el nostre col·laborador i amic Albert Gracia, en l'edició de demà dimarts Mundo Deportivo editarà en el quadern "FutCat" la fotografia del nostre Benjamí A que tan brillant temporada està fent.

La taula dels VIPS: dos expresidents, un Regidor d'Esports i notable de la política local i un periodista. Endevina quin és quin

El senyor Burch més content que un gínjol amb la seva rifa al costat del número de la sort que va ser el 203