dilluns, 10 de maig del 2010

La contra de la crònica

El Municipal de Marianao se'ns resisteix. No va ser el millor dels nostres dies i l'equip local, tan necessitat com reforçat, va ser superior i ens va guanyar amb claredat i justícia. El Santfe no perdia a domicili des del passat 22 de novembre. Però ara el que toca és mirar endavant perquè seguim a un pas d'una fita que seria històrica i el futur immediat en forma de partit davant la Montañesa convida a una resposta multitudinària de tota la ciutat. Si sumem els tres punts contra els de Nous Barris el nostre equip lluitarà fins al final per posar el nom de Sant Feliu per primer cop a la històrica categoria de bronze del futbol espanyol. I com pensem que ha de ser un partit de festa el club declararà el partit de portes obertes, és a dir, tothom tindrà entrada gratuïta per assistir-hi.
Des del Santfeliuenc també volem agrair el detall de la directiva del Marianao que ens va oferir una recepció oficial. Molta sort, companys !!!

Dia de futbol al camp de l'altre equip de Sant Boi

El Municipal de Marianao va tornar a ser maleït

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta semana se tiene que llenar el campo de una vez, hay que estar apoyando al equipo por que este partido puede ser la llave a 3ª.
Ahora ya no se puede fallar en casa y la afición tiene que estar para dar el último empujón.
ANIMO EQUIPO QUE OS LO MERECEIS.

Anònim ha dit...

Si este pueblo quiere tener un equipo en tercera ahora es el momento de demostrarlo, llenemos el campo de les grasses y apoyemos a este equipo que lleva un año dandolo todo.

Anònim ha dit...

Sant Feliu no pueda fallar porque nuestros grandes futbolistas no nos han fallado nunca. La entrada va a ser gratuita y la ciudad debe volcarse porque si sumamos los tres puntos el Santfeliuenc la próxima temporada jugará en Tercera División. Y si no tiempo al tiempo.
Ayer en el campo de la Montañesa había 1.110 personas, si queremos un equipo en Tercera todos debemos responder así.
Visca el Santfe!!!