dijous, 6 de maig del 2010

Marianao Poblet - Santfeliuenc, noranta minuts per apropar-nos al millor dels somnis

UD MARIANAO POBLET - SANTFELIUENC FC
Data: dissabte 8 de maig
Hora: 17 de la tarda
Jornada: 34
Estadi: Municipal de Marianao
Àrbitre: Israel García Membrive (Delegació de Girona)
Ràdio o TV: No
Previsió del temps: 16 graus amb cel amb sol i núvols

Falten poques hores perquè el Santfeliuenc disputi un dels partits més importants de les darreres dècades. Una victòria al feu del Marianao dispararia totes les expectatives i deixaria al nostre equip molt a prop del somni. A més a més sumar els tres punts suposaria posar molta pressió als perseguidors, que es veurien obligats a no fallar en una jornada amb enfrontaments prou atractius.
L'equip ha entrenat amb molta il·lusió al llarg de la setmana. Malgrat els problemes físics que arrosseguen alguns futbolistes, cosa lògica per una temporada llarga i exigent, l'ambient és immillorable. Ningú no gosa ja posar en qüestió que aquest Santfe és un sòlid candidat a l'ascens. Cinc finals i moltes esperances dipositades en un grup de professionals admirable que ha fet d'aquest Santfe un dels millors en la nostra més que centenària història.
L'afició no pot deixar sol un equip gran
El proper dissabte a partir de les cinc de la tarda Sant Feliu tindrà el seu centre esportiu al camp de futbol de Marianao. Fem una crida perquè us animeu a acompanyar al nostre equip a la veïna vila de Sant Boi. El Santfeliuenc està fent la millor temporada de la història però ara comença el tram més difícil però també més il·lusionant. Per tot plegat volem que el Santfe jugui a casa i aprofitant la proximitat del desplaçament us demanem que doneu suport als nostres grans futbolistes. Entre tots hem de tenyir de blanc-i-blau les graderies del camp del Marianao Poblet. El teu crit de suport pot valer un ascens a Tercera!!! Això no hi té preu i tota la ciutat se'n beneficiaria!!!
Un Marianao Poblet reforçadíssim s'aferra a les seves opcions
El Marianao Poblet que veurem aquest dissabte s'assembla molt poc al que va jugar a Les Grases el passat 13 de desembre. Els mals resultats van provocar un gir en les pretensions de l'entitat que presideix Alonso Conejo que ha reforçat l'equip de manera considerable a la recerca d'una permanència desesperada. L'arribada de Raúl Cortezón (Olesa), Sergi Benegas (Blanes), Marc Masip (Los Barrios), Chito (Vista Alegre) i Toñín (ex Sant Joan Despí) han canviat la dinàmica negativa de resultats per bé que la derrota enganyosa de la setmana passada a Vilafranca ha deixat els santboians a quatre punts de la primera plaça hipotètica de permanència (amenaçada també pels descensos a Tercera de Gavà i Terrassa). En les darreres hores el migcentre ofensiu Pep Centaño (ex Vilanova i que en l'actualitat residia a Irlanda) ha estampat la seva signatura amb l'equip vermell. Dani Martínez, tècnic del Marianao, ha fet servir en les darreres setmanes un equip tipus format per Atiega; Isma, Javi, Ivo, Dos Santos; Piñol, Benegas, Raúl Hernández; Raúl Cortezón, Romo i Marc Masip. Hi destaca la presència del central Ivo, un veterà del futbol espanyol que va passar pel Barça i l'Atlético de Madrid. Com dèiem la derrota de la setmana passada a Vilafranca va ser enganyosa ja que el Marianao va posar el futbol i les oportunitats, però el porter vilafranquí Saperas i els pals van evitar el que hagués estat una merescuda victòria santboiana.

Primera volta
Jornada 15 (13-12-2009)
Santfeliuenc FC 2 (Diego, 24'; y Álex Burch, 54') -Marianao Poblet 1 (Javi, 91')

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¡¡¡Vamos, Santfe, vamos!!!

Tenemos que cumplir el sueño de muchas generaciones de sanfeliuenses que no pudieron ver a su equipo en Tercera.

En Marianao jugamos el partido más importante en muchas y muchas décadas y eso es gracias a vuestro esfuerzo generoso y trabajo honesto.

Visca el Santfe
Tot Sant Feliu a Marianao!!!

Anònim ha dit...

¡¡¡Vamos, Santfe, vamos!!!

Tenemos que cumplir el sueño de muchas generaciones de sanfeliuenses que no pudieron ver a su equipo en Tercera.

En Marianao jugamos el partido más importante en muchas y muchas décadas y eso es gracias a vuestro esfuerzo generoso y trabajo honesto.

Visca el Santfe
Tot Sant Feliu a Marianao!!!

jesus m. ha dit...

Partido muy dificil, probablemente el mas dificil que nos queda junto a la Montañesa.

Donde el equipo local lleva 5 jornadas sin perder en su campo,1 empate y 4 victorias, eso si casi todos ellos contra rivales de la parte de abajo de la tabla.

Y tambien, creo que nuestro estilo de juego no es el mejor para su campo.

Pero aun asi, el Sanfe, debe de conseguir los 3 puntos, porque somos un equipo en racha, con mucha motivacion, con buenisimos resultados fuera de casa y con un gran equipo, asi que ganaremos!

Un saludo y viska el sanfe!!

PD: Por cierto del Marianao, un gran jugador es Javi, que seguramente el año que viene este en alguna categoria mas alta.