Estadi: Municipal de Marianao

Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Israel García Membrive (Delegació de Girona)
Temps: temperatura de 18 graus i cel assolellat

Hi ha derrotes que fan mal i la de Marianao és de les que fan mal de debò. Sobretot per la forma. Però és el que hi ha i el que podem explicar. Aquesta derrota, tanmateix, no ens pot fer oblidar la grandíssima temporada que està completant el Santfeliuenc. Tots havíem somiat amb una jornada gran que servís per apropar-nos al somni majúscul de la Tercera. El futbol, però, va fer una composició de lloc radicalment diferent. Coses de la vida. Ara cal aixecar el vol i començar a carregar-nos d'il·lusió per al proper diumenge a Les Grases on el Santfe tornarà a posar a prova les esperances de Tercera Divisió contra la Montañesa. La Tercera és a només un punt i tot pot tornar a canviar.
El Santfe no va ser el que ens tenia acostumat a domicili. El petit camp del Marianao no és un camp gaire còmode per desenvolupar-hi el futbol que agrada al nostre equip ni tampoc és un escenari que històricament ens hagi anat bé. Els locals, molt angoixats per la seva delicada classificació, van fer virtut de la necessitat i des dels primers minuts va demostrar que només buscaven els tres punts. El domini de pilota va correspondre de manera molt clara al Marianao. El Santfeliuenc ho va intentar en alguna temptativa ofensiva executada per Javi Pozo. El menut davanter pratenc va tenir un ocasió molt clara al minut 16 però la seva rematada dins l'àrea va ensopegar amb les cames d'Atiega. I del possible 0 a 1 a l'1 a 0 dos minuts més tard. Una rematada de cap de Raúl Cortezón va ser contestada amb una gran aturada de Carlos, el rebuig, però, va anar a les cames de l'espigat davanter Marc Masip que a plaer va estrenar el marcador.
Tanmateix el Santfeliuenc va tenir fortuna i en una acció ofensiva Alberto va ser objecte de falta que l'àrbitre va castigar amb pena màxima. La sensació general és que la falta havia estat fora de l'àrea. Rubén Quiles va transformar el penal. El Santfe esmenava el rumb. Tanmateix el gol va ser un miratge. Els locals van seguir dominant, controlant i posant setge l'àrea de Carlos. Els nostres jugadors van acusar la pressió i no van saber desfer-se'n del domini insistent local. L'empat a l'acabament del primer acte feia la sensació de mal menor.
Després de la represa les coses no van canviar gens. Els locals van fer i desfer davant els dubtes generals dels nostres jugadors. Només un parell de llançaments d'Arcos i Quiles van alleujar una mica la situació. El Marianao va dominar de manera insistent i al minut 70 el pitjor dels esceneraris es va desfermar. En un llançament de falta molt tancat Toñín va resoldre a plaer sol com un mussol dins de l'àrea petita. I dos minuts més tard i en plena descomposició santfeliuenca Toñín liquidava les nostres aspiracions en culminar una acció individual dins l'àrea resolta amb massa facilitat. Amb el partit resolt i el Santfe ferit el nostre equip es va llançar a l'atac a la recerca d'una missió impossible. En el descompte Raúl Hernández va fer el quart en una nova acció molt còmoda.
Cares de decepció però també de responsabilitat perquè el Santfeliuenc es jugarà totes les aspiracions de pujar a Tercera Divisió davant la Montañesa. Una victòria blanc-i-blava ens tornaria a deixar molt a prop de la categoria d'argent del futbol espanyol.

UD Marianao Poblet: Atiega, Isma (Raúl Hernández, 62'), Javi, Ivo, Dos Santos, Piñol, Venegas, Toñín (Edu, 78'), Marc Masip, Romo i Raúl Cortezón (Chito, 75').
Santfeliuenc FC: Carlos, Cristian(Álex Burch, 72'), Alberto, Iñaki, Jordi Vidal, Arcos, Diego, Joserra (Parralejo. 58'), Javi Pozo, Quiles i Dani Sánchez (Ochoa, 72').

Gols: 1 - 0, Marc Masip, 18'; 1 - 1, Quiles, de penal, 24'; 2 - 1, Toñín, 69'; 3 - 1, Toñín, 72'; 4 - 1, Raúl Hernández.
Àrbitre: Israel García Membrive, la seva actuació va ser regular. Va mostrar targeta groga els locals Raúl Cortezón, Piñol, Ivo, Raúl Hernández, Marc Masip i Edu; i als santfeliuencs Cristian, Quiles i Javi Pozo.