dijous, 19 d’agost del 2010

El Santfeliuenc suma minuts i sensacions magnífiques

El Santfeliuenc va tornar a demostrar el seu poder en empatar a 1 al feu de tot un Tercera Divisió com la UE Castelldefels. I encara la cosa podia haver estat molt més reeixida si el davanter local Boris no hagués posat les taules al minut 90. Al minut 73 Rubén Quiles -que s'estrenava aquesta pretemporada- va avançar el nostre equip en connectar un cop de cap potent a servei de córner llançat per Álex Burch.

Una primera part excel·lent
El Santfeliuenc va fer uns primers 45 minuts d'alt nivell. Al mig del camp Diego va excel·lir i manar, Álex Burch i iván Fuentes van fer una gran feina en l'entrelínies, i Maldonado i Dani Texeira van conduir un joc alegre i vistós per les bandes. Un xut d'Hinojo es va estavellar al travesser al minut 24, i l'ex davanter de la Gimnàstica Iberiana, Sascha, va ser un maldecap constant per a la rereguarda local. Sascha va fregar el gol en dues ocasions. Els locals només van inquietar als darrers minuts. L'ocasió més perillosa va sortir de les botes de Cano que es va topar amb el travesser.
Al segon acte la UE Castelldefels imposa el seu poder
Si el primer temps va ser blanc-i-blau després de la represa el Castelldefels va dominar. L'entrada dels pesos pesants locals: Alberto García, Uri, Jorge Sánchez, Gilberto i Boris es va notar. El domini local va ser intens però tant Albert Durán com la defensa santfeliuenca van demostrar una seguretat més que notable. I quan l'1 a 0 semblava a prop el Santfe va donar la sorpresa. Al servei d'un córner llançat per Álex Burch va emergir la figura d'un clàssic que mai no falla com Rubén Quiles per estrenar el compte golejador santfeliuenc i per al cas de Quiles per debutar aquesta temporada amb bon peu. El Castelldefels es va abocar a l'atac i va tenir tres ocsions molt clares abans que l'estrella local, Boris, culminés una brillant jugada personal per empatar i tancar el partit.

UE Castelldefels: Planagumà (Álex, 46') (Octavi, 70'), Kevin (Alberto García, 46'), Lavilla, León, Pablo Leal (Villa, 46'), Alberto (Jorge Sánchez, 46'), Sergio Navarro, Jairo (Gilberto, 46'), Cano (Roberto Camacho, 56'), Sergio Prieto (Uri, 46') i Edgar Doblas (Boris, 46').
Santfeliuenc FC: Albert Durán, Cristian (Dani Sánchez, 46'), Hinojo (Javi, 46'), Joserra, Iñaki, Diego (Nando, 74'), Maldonado (Edgar, 46'), Iván Fuentes (Alberto, 46'), Sascha (Javi Pozo, 61'), Álex Burch i Dani Texeira (Quiles, 61').

Gols: 0 - 1, Quiles, 73'; 1 - 1, Boris, 90'.
Àrbitre: Salas Montoro, la seva actuació va ser correcta. Va ensenyar targeta groga els locals Sergio Navarro i Pablo Leal; i al santfeliuenc Quiles.
Incidències: Municipal Els Canyars, assistència de 150 espectadors. Tarda vespre amb calor suau, 26 graus.

Andrés González, "La nostra única fita és el partit de cada diumenge"
L'entrenador del Santfeliuenc va passar per l'esplèndida web de la UE Castelldedels que dirigeix un professional excel·lent com Carles de Frutos. El tècnic del nostre equip va manifestar que: "En línies generals hem fet un bon partit. El Castelldefels porta molts més 'quilòmetres' a les cames que nosaltres i està més rodat, quelcom que s'ha notat a la segona part, però a la primera hi ha hagut molta igualtat, i fins i tot en algunes fases hem dominat. Al segon temps el factor físic hi ha tingut molt a veure, i sobretot després del 0-1 ens han tancat al nostre camp fins que han aconseguit l'empat. Està clar que quan un equip ve de fer-ho molt bé en la campanya anterior hom pot pensar que en la següent la història es repetirà, però en futbol no sempre és així, raó per la qual la nostra fita única és el partit de cada diumenge. El que arribi després, benvingut serà".

Agraïm la col·laboració de la UE Castelldefels i en especial del seu Cap de Premsa, Carlos de Frutos, que ens ha cedit les imatges d'aquest quart assaig de pretemporada del Santfe. Origen de la informació: http://www.uecastelldefels.es/
El dissabte, a la Bòbila
El nostre primer equip continua el seu exigent periple de pretemporada i aquest dissabte viatjarà fins a la veïna ciutat de Gavà per jugar davant el Gavà CF. Els blaugrana van perdre la temporada passada la categoria i en el seu retorn a Tercera Divisió han apostat per una línia d'austeritat que garanteixi el futur però que tanmateix no ha de suposar una renúncia a assolir bons resultats de la mà del nou entrenador Albert Poch. El partit es juga aquest dissabte a les 19 hores en un escenari magnific com el Municipal de la Bòbila.

LA FOTO DEL PARTIT

Pare i fill, Toni Escudero, entrenador del Castelldefels, i el nostre Cristian Escudero, units pel futbol encara que defensant samarretes diferents