dimecres, 18 d’agost del 2010

El Santfe juga a Castelldefels el quart test de pretemporada

El Santfeliuenc continua amb la seva exigent pretemporada i aquesta tarda a les 20 hores disputarà a Castelldefels el quart assaig davant la UE Castelldefels al Municipal Els Canyars. Serà el tercer rival de Tercera Divisió per als d'Andrés González que el passat diumenge van oferir una gran imatge a Cornellà. I encara no s'ha acabat la llista de rivals de Tercera ja que aquest dissabte el Gavà CF completarà el quadre.

Per a la UE Castelldefels serà el setè amistós
L'equip que entrena Antonio Escudero està fent una intensa pretemporada i ja ha jugat sis partits, saldats amb dues victòries, un empat i tres derrotes. L'objectiu dels mariners és continuar una temporada més a Tercera Divisió amb una plantilla que combina joventut amb alguna dosi d'experiència i que ha confiat en la columna vertebral de la temporada passada. Un dels punts a favor dels grocs ha estat la renovació del davanter Boris, una de les sensacions de la lliga 2009-2010 i pel qual sospiraven equips de superior categoria.

Porters: Planagumà, Álex Sánchez i Octavi (Castelldefels, juvenil).
Defenses: Xavi León, Lavilla, Amantini, Alberto García, Pablo Leal, Kevin Díaz i Joel (Premià).
Migcampistes: Jorge Sánchez, Sergio Prieto, Cano, Uri, Alberto Marcos, Sergio Navarro, Villa Castelldefels, juvenil) i Alberto Peramos (Ronda).
Davanters: Boris, Gilberto (Liège), Roberto Camacho, Jairo i Edgar Doblas (Castelldefels, juvenil).

Recordeu, doncs, el Santfeliuenc disputa aquest dimecres a les 20 hores el quart test de pretemporada a les 20 hores al Municipal Els Canyars.

La imatge de la UE Castelldefels ha estat extreta de la pàgina oficial del club http://www.uecastelldefels.es/