dimecres, 1 de setembre del 2010

Coneguem la Primera Divisió Catalana 2010 - 2011 (V)

Acabem el recorregut a la Primera Catalana 2010 - 2011 fixant la mirada en el CF Igualada, la UE Sants, el CD Montcada i la UE Vilassar de Mar. Els igualadins perseguiran el camí de l'any passat; els santsencs voldran créixer un esglaó; el CD Montcada mirarà d'evitar patiments innecessaris; i el Vilassar de Mar tractarà d'allunyar-se d'un descens que aquesta temporada li ha fregat el coll.


CF Igualada, amb poder per repetir la gran campanya del darrer exercici
El CF Igualada va ser un dels grans animadors de la Primera Catalana 2009-2010. Amb un bloc molt estable de jugadors de la comarca de l'Anoia -amb l'únic baixa destacada d'Enric que ha marxat al Vilafranca de Puchi- pot estar entre els candidats a fer coses interessants. El fitxatge de Rubén Epitié, un davanter de vast recorregut a Tercera Divisió, pot fer dels de José Luis Ruiz un equip temible. Si resol els problemes d'irregularitat de l'any passat Les Comes pot somiar amb un Igualada gran.
L'objectiu: consolidar-se des de les primeres jornades com una alternativa de poder clara.


Plantilla:
Porters: Diego (Poblense) i Jaume Albert (Gavà CF).
Defenses: Baraldés (Vilanova), Marc Gracia, Sergi Barnada, Edu Cortada, Sergio Torres, Ribalta, Oriol Dot i Rafa (Vilanova Camí).
Migcampistes: Jesús Milán,David Milán, Joan Gumá i Enric García (San Mauro).
Davanters: Gerard, Jorba, "Mili" Andreu, Rubén Epitié (Vilanova/Montcada), Isma Barrantes i Pedro Calvo.
Entrenador: José Luis Ruiz.



El CF Igualada 2009 - 2010 va ser un dels grans animadors de la lliga. Enguany Les Comes vol tornar a gaudir amb un equip amb possibilitatats de fer coses importants.


UE Sants, a seguir creixent a l'espera de tornar a Magòria
Potser s'esperava un xic més del Sants en el seu retorn a Primera Catalana, si bé el llast de marxar de Magòria va ser més important del que es podien afigurar els dirigents blanc-i-verds. Pep Marguí, l'entrenador de l'ascens, repeteix a la banqueta d'un equip que conserva la base de l'any passat, amb la baixa més que notable de l'habilidós David Haro, una de les grans revelacions de la temporada que no ha passat desapercebuda al Prat de Miguel López. Les incorporacions reforcen la cobertura i ara cal esperar a que arribin els gols de Marcos Forzinetti, Acosta i Cano per creure en un projecte que ha d'anar posant un històric del futbol barceloní en el seu lloc.
L'objectiu: Fer un petit salt de qualitat per maldar per alguna cosa més que la permanència.

Plantilla:
Porters: Carles Carulla (Poble Sec) i Jordi Seleone (Sant Ignasi).
Defenses: Carlos Rangel, Óscar, Rueda (San Cristóbal), Miguel Ángel (San Cristóbal), Uri (Sant Ildefons), Cristian Fabregat i Núñez (juvenil).
Migcampistes: Xavi Pascual, Fran Avilés (juvenil), Peque, Manu Molina (Mataró), Edu (juvenil)i Urrutia (juvenil).
Davanters: Marcos Forzinetti, Cano, Acosta, Hamza (Martinenc), Gala (juvenil), Bejarano (juvenil) i Marcos (Alfaro).
Entrenador: Pep Marguí.


El Sants haurà de seguir un anys més a l'exili de La Bàscula


CD Montcada, a caminar per territoris menys perillosos
El Montcada 2009-2010 va travessar un veritable Via Crucis. Malgrat el revulsiu de Jaume Creixell i el desembarcament de jugadors de saba tercerdivisionista no va ser fins a l'última jornada que els vallesans van poder respirar. Enguany, amb un pressupost reduït i jugadors amb menys nom els aficionats montcadencs confien passar una temporada sense tantes aventures per espadats alterosos. Iván Rodríguez, un entrenador que va triomfar a l'Horta, espera trobar la clau de la tranquil·litat.
L'objectiu: mantenir la categoria amb relativa comoditat sense renunciar a deixar-se veure.
Plantilla:
Porters: Adrià Buetas (Vilassar Mar) i Guille (juvenil).
Defenses: Andrés (Horta), Víctor Cano (Horta), Miky, Jordi Mir (Llagostera), Pacheco, Antón i Javi López (Horta).
Migcampistes: Sanchís (juvenil), Norbert, Salvanyà, Enrique (juvenil), Quique del Amo (Cervelló) i Sergio (Horta).
Davanters: Iván Peralta, Giráldez (Vilassar Dalt), Quim Solano (Horta), Heras (Horta), Pasqui (Vilassar, juvenil), Kevin (juvenil) i Aitor (juvenil).
Entrenador: Iván Rodríguez.

UE Vilassar Mar, les males experiències han de servir per no repetir errades
Temporada de terror la que va viure el Vilassar de Mar que finalment va tenir final feliç quan la renúncia del Cassà a participar a Tercera el va rescatar de Preferent. Manel Moya, l'home que va fer el miracle de deixar els maresmencs en dissetè lloc, podrà comptar amb futbolistes que van ser decisius al tram final del campionat. Si Àngel López, Iván Villanova o Sergio Cobo tenen la punteria tan esmolada com en els darrers mesos de competició el Vilassar s'oblidarà de males històries.

L'objectiu: no tornar a ensopegar en el parany de la passada temporada. La plantilla és més competitiva i no ha de tenir problemes per ser a la zona tranquil·la.

Plantilla:

Porters: Rafa (Cerceda) i Carrión (juvenil)

Defenses: Jordi Ballús, Jordi Planes, Gerard Roses, Xavili, Arnau García (juvenil), Antonio (juvenil), Dani Prieto (Vilassar de Dalt) i Carmona (Mataró).

Migcampistes: Edu Domingo, Borja Lozano, Isaac Maldonado, Mendo (Granollers), Adri Pampliega (juvenil) i Álex Vílchez.

Davanters: Aliou (San Cristóbal), Àngel López, Sergio Cobo, Iván Villanova, Joan Brullet (Granollers) i Sergio Pérez (Badalona, juvenil).

Entrenador: Manel Moya.

El Vilassar de Mar 2010 - 2011 no es voldrà assemblar al de la temporada passada