dimecres, 1 de setembre del 2010

Coneguem la Primera Divisió Catalana 2010 - 2011 (IV)

Quarta entrega de la sèrie d'articles que estem dedicant a la rentrée de la darrera Primera Catalana amb 20 equips. El torn per a CP San Cristóbal, UE Rubí i UD Atl Gramenet B. El parroquials miraran de repetir la gran temporada passada, els rubinencs tenen obligació de lluitar per tot i la Grama B nova de trinca i amb un objectiu menys ambiciós però amb més seguretat que el curs anterior tractarà de formar jugadors per al primer equip després de la tempesta ecònomica.


CP San Cristóbal, a repetir la proesa de la temporada passada
L'equip de Ca N'Anglada va ser una de les sorpreses agradables del darrer curs. Enguany, amb el retorn a la banqueta d'Alberto Martín, mirarà de transitar pel mateix camí bo i admetent la dificultat per les baixes de jugadors importantíssims com Cárdenas, Cervantes, Ferraro, Edgar, Jaume Mañosas o Jordi Guarch. Tanmateix, la filosofia dels egarencs és ben clara i sense cap pressió més enllà de la permanència estan disposats a posar les coses difícils a tothom.
L'objectiu: tornar a ser un dels animadors de la lliga.

Plantilla:
Porters: Óscar i Elkar.
Defenses: Arnau Rubio (AE Prat), Ibai (Sant Andreu, juvenil), Jordi Hernández (Sabadell B), Juan Carlos (Viladecans), Eric (Júnior), Lariño (Júnior) i Palacios (Castelldefels, juvenil).
Migcampistes: Toni Arjona (Olesa), Pedro (Ripollet), Jordi Plaza (Júnior), Triguero (Viladecans), Marc Roigé i Xavi Lordán.
Davanters: David Fernández (Masnou), Dame (Granollers), Oliver Piris, Chema (Mercadal), Brian Parra (Cornellà, juvenil) i Cristian (Castelldefels, juvenil).
Entrenador: Alberto Martín.


El CP San Cristóbal que la temporada passada va visitar Les Grases


UE Rubí, obligat a tot
El Rubí és un dels equips que parteix amb més números adquirits a la graella de favorits. El primer gran encert dels vallesans és el fitxatge d'un dels entrenadors amb més futur del futbol català: Alberto Fernández. Fernández va fer un veritable miracle a la banqueta del filial de la Grama i ara arriba a Rubí amb l'esperança de retornar a Tercera una entitat que va ser de Segona B i que en les darreres temporades ha portat una línia irregular. Molt combustible per a un motor que ha de funcionar si el mestre Kroeff no falla. I gran fitxatge a la porteria amb Joan Suriñach, un dels millors porters de Tercera Divisió.
L'objectiu: l'ascens a Tercera ha d'estar en el manual d'Alberto Fernández.

Plantilla:
Porters: Joan Suriñach (Premià) i Aldrich (Can Vidalet, juvenil).
Defenses: Agustí Pol, Álex Montilla (Vilassar Dalt), Jimmy (Montcada), Tito Reinoso (Poble Sec), Iván Serrano (Montcada), Osuna (Damm) i Xavi Rovira (Montañesa).
Migcampistes: Antonio Galisteo (Masnou), Julián Adarve, Germán Pereira i Fermo (Castelldefels).
Davanters: Carles Montoro, Fernando Kroeff, Pedro Núñez, Diego Novo, Toni Juanmartí (Montañesa) i Vicente Gutiérrez.
Entrenador: Alberto Fernández.

Per les botes de Fernando Kroeff passarà bona part de l'èxit rubinenc


UD Atl Gramenet B, torna la calma a Can Peixauet
La notícia més agradable per al futbol catala és que la Gramenet comença a respirar després d'un estiu terrorífic. L'arribada a la presidència de Rafael Osuna ha retornat la tranquil·litat a una entitat que va ser modèlica però que en els darrers anys ha passat vicissituds dramàtiques. La Grama B 2010 - 2011 és un equip nou de trinca que buscarà resseguir el camí marcat per Alberto Fernández. Juan Moscoso, un clàssic de les banquetes, pren el relleu de Fernández amb la missió de fer de pont entre l'equip de Segona B i el futbol base.
L'objectiu: mirar de treure tants bons jugadors com la Grama B d'Alberto Fernández.

Plantilla:
Porters: Diego Gómez (Palamós CF), Pol (Terrassa, juvenil), Siset (juvenil) i Víctor.
Defenses: Edgar Santana (San Cristóbal), Andreu Ramos (Balaguer CF), Aitor Lario (juvenil), Adri Pérez (juvenil), Joan (juvenil), Marc Blasco (Pobla de Mafumet) i Álvaro (Palamós CF).
Migcampistes: Oriol Nacarino (Badalona, juvenil), Valdivia (Sabadell B), Capilla (Vilassar de Dalt), Rubén (Horta), Edgar (juvenil), José (juvenil) i José Quiles. (juvenil).
Davanters: Joan Raventós (Cerdanyola Vallès), José Luis (Blanes) i Sergi Estrada (juvenil).
Entrenador: Juan Moscoso.

La Grama B 2009 - 2010 va ser l'equip que millor futbol va desplegar. Molts dels seus jugadors han fet el salt al primer equip