diumenge, 21 de novembre del 2010

El Santfeliuenc obté una grandíssima victòria a Can Peixauet

UD ATL GRAMENET B O - SANTFELIUENC FC 3 (Iván Fuentes, 25'; Iván Fuentes, 55' i Sascha, 69')
Estadi: Can Peixauet
Assistència: 125 espectadors
Àrbitre: Arnau Llopart Carbó (Delegació de Barcelona)
Temperatura: 11 graus. Tarda vespre amb cel descobert i sensació de fred


El Santfe dels grans dies ja és aquí. El Santfe vigorós, alegre i que busca el futbol elegant va tornar a aparèixer en el moment oportú per aconseguir una victòria convincent, justa i incontestable. El jove equip colomenc va oposar ganes però va ser clarament inferior a un Santfeliuenc hipermotivat que va tenir a un Iván Fuentes tocat per la vareta màgica com a millor jugador.
El Santfeliuenc va sortir a Can Peixauet decidit a fer el punt d'inflexió que esperàvem. La concentració, el ritme, la seguretat amb què els nostres jugadors van iniciar el partit feia pensar en un dia per gaudir. Molt aviat Sascha podria haver inaugurat el marcador si hagués rematat amb més punteria una acció molt clara dins l'àrea. Una jugada matinera que pràcticament va marcar el color dels primers 45 minuts: domini abassegador del Santfe a qui només li va faltar fortuna i una mica de punteria per haver deixat resolta la història. Una ocasió de Sascha i una altra d'Iván Fuentes van posar el pròleg al primer gol que va tenir com a protagonista a tots dos. Una sensacional assistència d'Alberto va ser amortida amb el pit per Sascha que va habilitar Iván Fuentes perquè rematés amb potència i estrenés la xarxa. El gol va ser un merescut premi a la fluïdesa ofensiva i al joc alegre i desimbolt. Els d'Andrés González van seguir atacant i una mica abans de descans Dani Texeira va fregar el segon en una rematada que va tenir l'aturada espectacular del porter colomenc. Els locals gairebé no van inquietar Carlos.
Els inicis del segon acte van ser per a la Grama B. Si bé el domini no va suposar un gran maldecap a una línia de rereguarda molt atenta i a un activíssim i segur Carlos. Al minut 55 una falta a la cantonada de l'àrea va ser executada de manera magistral per Iván Fuentes per posar un llempant 0 a 2 que vestia ara sí el partit amb color santfeliuenc. El gol va donar confiança i l'afició santfeliuenca va gaudir amb un dels partits més complets a domicili en les dues temporades a Primera Catalana. Calia posar la cirereta al pastís i el senyor Burch, en una prodigiosa cavalcada per banda esquerra, va regalar una pilota d'or al certer Sascha que l'ex davanter de la Gimnàstica Iberiana no va desaprofitar. A manca de 25 minuts, partit resolt. Veure per creure. Els locals van mirar de maquillar el resultat i van tenir alguna oportunitat, però certament són un equip jove a qui manca una mica d'ofici en una categoria en què cal estar molt despert. I si calia, Carlos va respondre amb nota.
El Santfe s'emportava els tres punts més desitjats i necessaris de la temporada i demostra que és un equip capaç de lluitar per tot en una Primera Catalana on no desentona gens ni mica.

UDA Gramenet B: Diego, Borja, Medina, Santolalla, Andreu, Iván, Marcel (Edgar, 46'), Rubén, Josele (Estrada, 70'), Oriol Miralles i Raventós (Nacarino, 63').
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Iñaki, Arcos, Diego, Dani Texeira, Quiles (Joserra, 70'), Sascha (Jacobo, 80'), Iván Fuentes (Cristian, 76') i Álex Burch.

Gols: 0 - 1, Iván Fuentes, 25'; 0 - 2, Iván Fuentes, 55' i 0 - 3, Sascha, 69'.
Àrbitre: Arnau Llopart Carbó, el seu arbitratge va ser perfecte. Va mostrar targeta groga els locals Medina i Josele; i als santfeliuencs Dani Texeira, Quiles, Diego i Jacobo.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va tornar a ser l'equip que tant ens agrada quan desplega la seva creativitat. Capítol especial mereix Iván Fuentes que, després d'acumular molts problemes físics, torna a reivindicar el seu lloc al futbol català.
- L'equip ha experimentat una notable millora en el seu joc. Si contra Tàrrega i Rubí vam apuntar moltes coses, a Santa Coloma les hem acabar de lligar.
- Si la cosa funciona bé en parcel·la defensiva aquest Santfe pot sumar perquè té gol. Sascha ja n'ha fet sis. Sascha aporta en atac l'olfacte d'un gojejador clàssic que combina potència, col·locació i intel·ligència.
- La Grama B és un equip jove i dotat de talent però està molt verd i va evidenciar la manca d'ofici. No sembla en condicions de repetir la magnífica campanya de la temporada passada amb Alberto Fernández a la direcció tècnica.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabuena a todo el equipo.Una gran victoria que debe darnos alas para superar el próximo domingo a un gallito. El Olot será un rival complicado pero este Santfe ya ha demostrado con creces que puede con todos.

Felicitaciones a todos, desde Andrés González, jugadores, delegado Campoy, fisios, utilleros. Una victoria para saborear y disfrutar.