divendres, 19 de novembre del 2010

El Santfeliuenc visita Can Peixauet amb la necessitat de sumar de tres en tres

UE ATL GRAMENET MILAN B - SANTFELIUENC FC
Data: dissabte 20 de novembre
Hora: 18
Jornada: 13
Estadi: Can Peixauet
Àrbitre: Arneu Llopart Carbó (Delegació de Barcelona)
Ràdio o TV: No
Previsió del temps: 13 graus amb sol i núvols, i possibilitat de pluja

A Can Peixauet no hi podem fallar. Aquesta és la convicció que uneix tota la plantilla del Santfeliuenc per afrontar un partit que ha de servir per fer un punt d'inflexió i situar l'equip a la part tranquil·la de la classificació. És cert que està costant sumar punts però també hem d'admetre que, de mica en mica, el joc està millorat i tant contra Tàrrega com contra Rubi -dos primers espases- els nostres futbolistes van demostrar un grau notable de solidesa i van meréixer molt més que un punt.
Andrés González veu com la infermeria es comença a buidar. Jacobo enfila el tram final de la recuperació. Tothom confia a donar bona imatge i sumar tres punts d'or que esvairia qualsevol dubte.

Màxim suport de l'afició
Malgrat tractar-se d'un horari poc habitual demanem el màxim suport possible per al nostre equip. Can Peixauet és un escenari magnífic que palesa el gran creixement que ha experimentat el nostre equip en pocs anys, i entre tots hem de fer possible que el Santfe competixi en una categoria adient per a la nostra història.

Grama B, un equip nou de trinca que té una missió formativa
El filial colomenc va començar aquest estiu una nova etapa amb un veterà com Joan Moscoso a la banqueta. Enrere quedava una etapa brillant amb Alberto Fernández i un ascens. La Grama B ha canviat totalment la seva plantilla i ha apostat per gent amb poquíssima experiència a la categoria. Els jugadors més coneguts són Oriol Miralles (ex Sabadell), el lateral Edgar, un jugador que la temporada passada va destacar al San Cristóbal i Santolaya, que ha jugat amb l'equipde Segona B. Els colomencs van començar molt bé però en les darreres jornades han perdut pistonada i s'ha instal·lat al bell mig de la classificació. Un equip capaç del millor i del pitjor com tot equip filial que centra el seu objectiu a fer bon futbol i alimentar el primer equip.

Plantilla:
Porters: Diego Gómez (Palamós CF), Pol (Terrassa, juvenil), Siset (juvenil) i Víctor.
Defenses: Edgar Santana (San Cristóbal), Andreu Ramos (Balaguer CF), Aitor Lario (juvenil), Adri Pérez (juvenil), Joan (juvenil), Marc Blasco (Pobla de Mafumet) i Álvaro (Palamós CF).
Migcampistes: Oriol Nacarino (Badalona, juvenil), Valdivia (Sabadell B), Capilla (Vilassar de Dalt), Rubén (Horta), Edgar (juvenil), José (juvenil) i José Quiles. (juvenil).
Davanters: Joan Raventós (Cerdanyola Vallès), Oriol Miralles (Sabadell), José Luis (Blanes) i Sergi Estrada (juvenil).
Entrenador: Juan Moscoso.

La temporada passada la visita a Can Peixauet va ser molt productiva. Tant de bo aquest dissabte repetim victòria.


Últim precedent:
Primera Divisió Catalana, temporada 2009 -2010
Jornada 11 (15-11-2010) Santfeliuenc 2 (Ochoa, 52' i Álex Burch, 79') - Gramenet B 1 (Ortega, 17')
Jornada 30 (11-04-2010) Gramenet B 1 (Óscar Muñoz, de penal, 20') - Santfeliuenc FC 2 (Dani Texeira, 15' i Javi Pozo, 77')