dissabte, 12 de març del 2011

SANTFELIUENC FC - UE VILASSAR DE MAR
Data: diumenge 13 de març
Hora: 12 del matí
Jornada: 27
Estadi: Parc Esportiu Les Grases
Àrbitre: Eduard Martín Pomes (Delegació de Girona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca, 89.1 FM ( Marcador Catalunya)
Previsió del temps: 16 graus i cel amb núvols

A continuar la bona línia. Aquesta ha de ser la premissa que posi sobre la taula el Santfeliuenc per seguir sumant i per consolidar-se a la part tranquil·la de la taula sense renunciar a enfilar-se als llocs d'honor. Andrés González ha volgut preparar amb cura un partit que pot obrir-nos opcions d'apropar-nos a la cinquena posició que ara ostenta el Vilassar de Mar. El tècnic santfeliuenc no podrà comptar ni amb Arcos ni amb Joserra ni amb Riquelme. I a més, Jacobo va ser operat la setmana passada de l'esquena. Des d'aquí enviem una forta abraçada a un futbolista fonamental per al notabilíssim creixement del nostre club en les tres darreres temporades.

Suport de l'afició

Us tornem a demanar el vostre suport. El Santfeliuenc necessita de manera obligada créixer socialment per consolidar el projecte esportiu. Sant Feliu és una ciutat gran i diversa i estem convençuts que importem a molts de vosaltres. Potser ja és hora de passar un diumenge amb l'històric equip del vostre poble.

La UE Vilassar de Mar, canvia de cara i es converteix en revelació
Canvi radical el que ha experimentat l'equip del Maresme ja que ha passat en un any de salvar la categoria de manera tan agònica com miraculosa a convertir-se en la revelació de la present temporada. La confiança dipositada en l'entrenador, Manel Moya, ha permès construir un projecte més competitiu. El Vilassar de Mar destaca per la creativitat ofensiva. Hi sobresurten Isaac, Edu, Willy, Iván Villanova, Ariño i el veterà Marcial. Precisament una de les figures maresmenques, Issac, no podrà jugar a Sant Feliu per sanció com tampoc no ho podran fer per idèntic motiu ni Rafa ni Carmona.

Primera volta, jornada 8 (17-10-2010)
UE Vilassar de Mar 3 (Isaac, 7'; Isaac, 9' i Iván Villanova, 35') - Santfeliuenc FC 2 (Sascha, 42' i Dani Texeira, 61')