SANTFELIUENC FC 1 (Iván Fuentes, 61') - UE VILASSAR MAR 2 (Fran, pròpia porta, 2' i Marcial, 87')
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Eduard Martín Pomes (Delegació de Girona)
Temperatura: 16 graus. Cel assolellat

El Santfeliuenc va tornar a ensopegar contra el Vilassar de Mar, que s'està convertint en una bèstia negra a Les Grases. Els jugadors d'Andrés González van perdre 1 a 2 en un partit marcat per dues accions: una de molt desgraciada quan el central Fran es va fer un autogol al minut 2. I l'altra, quan una genialitat del veterà Marcial va servir per fer un golàs al minut 88. El Santfe jugava amb inferioritat numèrica per l'absurda expulsió d'un atabalat Javi Pozo. La resta, major domini del Santfe que només va tenir fruit al minut 61 quan Iván Fuentes va recollir una esplèndida centrada d'Álex Burch per posar l'empat. El Santfe haurà de seguir treballant per sumar els punts necessaris que ens donin la permanència matemàtica. La situació està ben controlada però més val no adormir-se.
El nostre equip va patir molt en una jugada desgraciadíssima al segon minut de joc. Una centrada sense perill va ser rematada de manera equivocada per Fran que va sorprendre Carlos i va deixar gelat Les Grases. Una galleda d'aigua freda de rigor. El gol va esperonar un Santfeliuenc que va oferir bon joc. Edgar per banda dreta va desbordar amb comoditat i elegància però en un parell de boniques rematades va topar amb la resposta esplèndida del porter Víctor. Malgrat marxar al descans amb derrota la sensació és que el Santfeliuenc podia capgirar el marcador. El Vilassar, ben parat sobre el terreny oferia, però, febleses defensives.
Els primers vint minuts de la represa van ser de clar domini santfeliuenc. Álex Burch va donar molta vida al joc en les seves incursions per banda esquerra i el binomi Iván Fuentes/Bioko incordiava seriosament la rereguarda maresmenca. Precisament en una jugada que va néixer a les botes de Burch va acabar amb centrada mil·limètrica que va recollir Iván Fuentes que, al costat de Bioko dins l'area, va tenir temps d'acomodar-se la pilota, col·locar-la i enviar -la al fons de la xarxa. El gol va donar confiança i semblava que la victòria s'apropava. Tanmateix, el Vilassar es va anar refent i es va anar fent amb un domini suau. Un equip que compta amb jugadors molt talentosos de mig camp en amunt i amb el domini, ni que sigui suau, és un rival perillosíssim. A les acaballes, un xut magistral del veterà Marcial des del vèrtex de l'àrea va donar tres punts als visitants. El premi potser excessiu però tan real com la vida mateixa. A la desesperada, el Santfeliuenc ho va intentar però la ferida pel gol rebut va ser massa gran.

Santfeliuenc FC: Carlos, Cristian, Alberto, Fran, Iñaki, Jorge (Pol, 82'), Edgar (Javi Pozo, 76'), Iván Fuentes, Bioko, Dani Sánchez (Quiles, 57') i Álex Burch.
UE Vilassar Mar: Víctor, Litus, Planes, Ballús, Arnau, Edu, Iván Villanova (Dani Prieto, 88'), Willy, Rodri (Mendoza, 62'), Marcial i Marc Ariño (Cobo, 77').
Gols: 0 - 1, Fran, pròpia porta, 2'; 1 -1, Iván Fuentes, 61'; 1 -2, Marcial, 87'.
Àrbitre: Martín Pomes, el seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Fran, Cristian, Alberto i Javi Pozo; i als maresmencs Arnau, Edu, Marc Ariño, Mendoza i Marcial. Va expulsar per doble targeta groga Javi Pozo (85').

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va rebre un càstig excessiu. L'equip va fer mèrits per sumar almenys un punt.
- Ens va agradar l'atreviment del jove Edgar. L'ex jugador del Prat està tenint minuts i els està aprofitant.
- El Vilassar de Mar va tornar a trobar petroli en la visita a Les Grases. Una genialitat del veterà Marcial va decidir.