diumenge, 17 d’abril del 2011

Victòria que segella la permanència

SANTFELIUENC FC 2 (Dani Sánchez, 19' i Riquelme, 29') - UD ATL GRAMENET B 0
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases

Assistència: 200 espectadors

Àrbitre: Sergi Rigau García (Delegació de Girona)

Temperatura:19 graus.
Cel assolellat

Ara sí podem afirmar amb alegria que el Santfeliuenc continuarà una temporada més a Primera Catalana. La victòria contra el filial de la Gramenet B combinada amb la derrota del Blanes fan que el nostre equip tregui una distància de 12 punts (13 amb el goal average general) respecte a la segna plaça de descens que a manca de sis partits és definitiva. Hem de felicitar, doncs, a tota la plantilla d'un equip que ha tornat a demostrar un grau de professionalitat i compromís admirable. El Santfe començarà el proper mes de setembre la tercera temporada a Primera Catalana.
El Santfeliuenc es va desfer de la Gramenet B per un còmode 2 a 0 en un matx amb dues cares. El primer acte va estar marcat pels gols de Dani Sánchez i Riquelme. El primer mitjançant un llançament magistral de falta, i el segon a través d'una rematada amb un xic de fortuna que va picar al pal i que se'n va anar a la xarxa amb suspens. El Santfe va dominar sense excessos i la Grama B va demostrar una bona capacitat tècnica però una notable incapacitat per generar joc d'atac i una encara més important feblesa defensiva.
Després de la represa, la Grama B va dominar més i va demostrar una alta cara. Al minut 61 una rematada molt franca de Naca se'n va anar al travesser. El Santfeliuenc es va mostrar bastant discret i només les accions de Riquelme i Álex Burch ens treien del tedi. Els colomencs ho van seguir intentant però mai no van poder fer el gol que obrís les seves esperances de puntuar-hi. Al minut 82 una rematada de Molins va tornar a estavellar-se al travesser. Als darrers passatges, el debutant Brian ho va intentar sobretot en una rematada des de la cantonada de l'àrea que va estar a punt de buscar la creueta. Va ser l'epíleg a un partit no gaire brillant però sí molt imprtant perquè el Santfeliuenc garanteix la continuïtat en la primera categoria del futbol català amateur.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo Iñaki, Fran, Jorge, Riquelme (Brian, 82'), Edgar (Alberto, 74'), Javi Pozo, Maldonado (Eric Haro, 85') i Álex Burch.
Gramenet B: Diego, Andreu (Guille, 72'), Aitor, Valdivia, Roy, Molins, Álex (Roger, 52'), Jonathan, Estrada, Naca i Raventós (Manu, 62').

Gols: 1 - 0, Dani Sánchez, 19' i 2 - 0, Riquelme, 29'.
Àrbitre: Rigau García, el seu arbitratge va ser correcte en un matí molt plàcid. Va ensenyar targeta groga als santfeliuencs Iñaki i Riquelme; i als colomencs Aitor, Valdivia i Molins.


Quaderns de notes:

- Excel·lent per a tots els professionals del Santfeliuenc que han tornat a demostrar un altíssim grau de compromís malgrat totes les dificultats. L'any no ha estat fàcil per moltes circumstàncies però jugadors i cos tècnic han excel·lit.
- El Santfe ha complert i ara cal que tothom compleixi per tal de fer del Santfeliuenc un projecte de futur.
- Un altre jugador del planter, Eric Haro, va debutar amb la samarreta del primer equip. També Brian Santos va fer l'estrena.
- La Grama B es va mostrar molt innocent per ser un equip de Primera Catalana. L'equip de Juan Moscoso haurà de buscar un parell de victòries per garantir la permanència.


Dani Sánchez ha inaugurat el marcador amb aquest llançament de falta

2 comentaris:

jesus m. ha dit...

Bravo, por esta salvacion virtual, que seguramente al cabo de unas jornadas sea una permanencia matematica.

Creo que ahora el objectivo seria igualar la primera vuelta, es decir conseguir 25 puntos, es decir, llegar a los 50.

Un saludo y viska el Sanfe!!

Anònim ha dit...

a