dilluns, 11 de juliol del 2011

El Santfe 2011 - 2012 pren forma i aposta per la joventut

A poc a poc anem fent-nos una idea de com serà el Santfe 2011 - 2012 en el seu tercer repte a la renovada Primera Divisió Catalana. L'equip que entrenarà per cinquena temporada Andrés González va agafant color i sense que encara estigui definit ja comença a adquirir-ne perfils ben determinats.
Tornaran a vestir-se amb la samarreta blanc-i-blava Carlos, Dani Sánchez, Joserra, Arcos, Hinojo, Aleix Álvarez, Pol Bas, Maldonado, Edgar, Brian i Quiles. S'ha d'acabar de resoldre la situació de Dani Texeira, que tot just ara comença a prendre contacte amb els terrenys de joc després d'un llarguíssim procés de recuperació.


I en el capítol de cares noves destaca l'arribada de futbolistes joves i de qualitat que busquen fer-se un lloc en una categoria important: Víctor Ceprián (AE Prat, Lliga Nacional), Borja (AE Prat, Lliga Nacional), Aarón (AE Prat, Lliga Nacional), Javi Honorato (AE Prat, Lliga Nacional), Pere (Marianao Poblet), Triguero (Marianao Poblet), Carballo (Gavà CF, Lliga Nacional), Carlos Sola (Terrassa FC, Lliga Nacional), Dani Desande (Sant Ildefons) i Iván Peralta (UD Vista Alegre).


Gent jove a l'espera de completar la plantilla

Andrés González confia en l'aportació de futbolistes joves que han destacat moltíssim a Lliga Nacional. Dos santfeliuencs com el porter Víctor Ceprián -que ha fet una esplèndida temporada amb el juvenil d'El Prat- i Javi Honorato -una de les grans promeses del nostre futbol- tornen a casa. El defensa Pere, els migcampistes Triguero i Dani Desande, i el davanter Iván Peralta (foto, ex Hospitalet i Montcada) posen les gotes d'experiència al futbol amateur català.

Composició actual de la plantilla
Així doncs l'estat actual de la plantilla del Santfeliuenc 2011 - 2012 és el següent:
Porters: Carlos i Víctor Ceprián.
Defenses: Dani Sánchez, Carballo, Hinojo, Carlos Sola, Aleix Álvarez, Joserra, Borja i Pere.
Migcampistes: Maldonado, Edgar, Pol Bas, Brian, Javi Honorato, Triguero, Dani Desande, Aarón i Dani Texeira?
Davanters: Quiles i Iván Peralta.

Tretze jugadors no continuen
Tretze futbolistes han causat baixa. Parralejo i Iñaki deixen el futbol i Jacobo s'incorpora al quadre tècnic del Santfeliuenc com a segon entrenador del Primer Equip. Cristian Escudero, Alberto i Álex Burch marxen al Sants, Javi Pozo buscarà l'aventura del futbol búlgar ja que ha fitxat pel Chavdar de la segona divisió d'aquest país de l'est d'Europa. Completa el quadre de baixes Sergi Pagès (Vilafranca), Fonti, Fran, Riquelme, Jorge i Iván Fuentes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Solo dos delanteros?