diumenge, 11 de setembre del 2011

El Santfeliuenc torna a demostrar que no li agraden els bons inicis

UE SANTS 1 (CANO, 60') - SANTFELIUENC FC 0
MUNICIPAL CARRER ENERGIA
ESPECTADORS: 150
ÀRBITRE: DANIEL LÓPEZ JIMÉNEZ (Delegació Tarragona)
TEMPS: 26 GRAUS I TARDA MOLT XAFOGOSA

Com ja és tradició el Santfeliuenc comença una temporada més amb un resultat negatiu. El Santfe, però, va donar la cara i va oferir estones de bon joc si bé la clau va descansar en un parell d'accions. Al minut 58 els blanc-i-blaus van desaprofitar una contra claríssima en què Iván Peralta va decidir xutar a porteria quan tenia altres opcions més plausibles. Dos minuts més tard un servei de Carlos es va quedar curt i els locals van muntar una acció ràpida per inaugurar el marcador amb un gol que esdevindria decisiu. El gol va deixar estabornit i sense capacitat de reacció un Santfeliuenc que va tenir en Carlos el millor futbolista amb un parell d'aturades excel·lents que van evitar un resultat més generós per als barcelonins. 
Els 90 minuts inaugurals de la temporada futbolística 2011-2012 van deixar un sabor amarg amb matisos. El nostre equip va saltar al camp decidit a endur-se'n un botí preuat i durant dos terços del matx va semblar possible obtenir un bon resultat. Els primers 15 minuts vam viure un Santfe ben situat i amb capacitat de crear oportunitats amb un rapidíssim Iván Peralta. Tanmateix els locals es van anar fent amb el domini del centre del camp i especialment a través d'Allaume van donar més d'un maldecap a la nostra rereguarda. Com ja estem acostumats Carlos va demostar la seva solvència en alguna acció enverinada protagonitzada pel veterà Xavi Pascual o pel menut Peque.
L'inici de la represa no va alterar el guió. Els locals van seguir portant tímidament el domini amb alguna oportunitat clara però el Santfe ben situat mirava d'ordir joc ofensiva a la contra. Al minut 58 es va produir una de les jugades que marcarien el desenllaç. Iván Peralta va organitzar un contracop que podría haver tingut un epíleg magnífic  ja que quatre atacants santfeliuencs es van quedar sols amb l'únic oponent del nostre ex jugador Alberto. Peralta va decidir tirar pel dret i s'ho va jugar en un llançament potent que es va marxar per damunt de la porteria. I dos minuts més tard i gairebé sense solució de continuïtat una acció molt desgraciada va costar el gol. Carlos va treure amb el peu però la pilota es va quedar un pèl curta sense que cap defensor santfeliuenc estigués a l'aguait. El local Allaume es va trobar en una situació de privilegi per endindar-se dins l'àrea i servir amb safata daurada una assistència a Cano que no va perdonar. Una galleda d'aigua freda de la qual els blanc-i-blaus no es van saber refer. Amb el gols els barcelonins van jugar amb molta tranquil·litat. Una rematada a boca de canó de Peque resposta de manera sensacional per Carlos i després un llançament magistral de Xavi Pascual que va trobar la mà meravellosa del porter del Santfe van evitar que la ferida fos més gran.
A les acaballes el Santfeliuenc ho va intentar amb més cor i rauxa que cap. Va costar Déu i ajuda crear ocasions i es va retenir massa estèrilment la pilota a la zona de mitjos. El temps es va anar consumint fins consumar-se la primera derrota del Santfeliuenc en una temporada en què esperem el millor d'uns futbolistes joves però que tenen qualitat amb escreix.

UE SANTS: Carulla, Fabregat, Fran, Alberto, Rangel, Pascual, Peque (Gala, 88'), Edu Soler, Cano, (Castillo, 92') Allaume (Dídac, 80) i Heras (Juste, 68'). 
SANTFELIUENC FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo, Chiri (Joserra, 75'), Toni Quiles, Pere, De Sande, (Edgar, 78') Maldonado, Iván Peralta, Triguero (Gabri, 78') i Iván Fuentes (Rubén Quiles, 75').

Gol: 1 - 0, Cano, 60'.
Àrbitre: Daniel López Jiménez, la seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga els locals Fabregat, Alberto, Rangel, Pascual i als santfeliuencs Hinojo, Toni Quiles, Triguero i Iván Fuentes.

Incidències: set jugadors van debutar en partit oficial amb la samarreta del Santfeliuenc. Alberto Esteban, ex del Santfeliuenc, va debutar amb la samarreta verd-i-blanca de l'històric Sants. Els altres dos ex santfeliuencs: Álex Burch i Cristian no van poder jugar per sengles lesions.

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc va demostrar moltes coses i ara només cal donar temps i confiança a un equip nou de trinca que ha d'anar madurant però sense gaire marge d'error.
- L'afició ha d'estar tranquil·la i donar tot el suport a un equip que ho farà bé. N'estem convençuts.
- El Sants va començar amb bon peu. Desitgem el millor a tres grans futbolistes i tres persones excepcionals com Alberto, Álex Burch i Cristian. Al Santfe hi heu deixat petjada.
- El nou camp del Sants ens sembla un escenari poc apte per acollir partits de Primera Catalana; li cal un rentat de cara urgent.
El primer Santfe 2011 - 2012. Ens quedem 99 punts per endavant!!!

 
El nostre estimat Alberto Esteban es va retrobar amb els seus amics del Santfe com veiem a la imatge presa amb David Hinojo.