diumenge, 18 de setembre del 2011

El Santfeliuenc perdona i acaba perdent de la manera més dolorosa

SANTFELIUENC FC 2 (MALDONADO, 65' I IVÁN PERALTA, 73') - CDC TORREFORTA 3 (FERRI, 16'; JUAN ANTONIO, 83' I ABEL RITA, 93')
 ÀRBITRE: FRANCISCO MUR ROMEO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS
TEMPS: 25 GRAUS I MATÍ AMB EL CEL ENTELAT


No vam tenir una estrena feliç al camp de futbol de Les Grases. Ho hem d'admetre amb resignada tristor. El bon ambient previ i les ganes de debutar amb victòria a Les Grases i davant l'afició no es van traduir en un resultat positiu atès que el Santfeliuenc va perdre 2 a 3 contra el Torreforta. Va ser un partit amb moltes cares i resolt de manera inesperada al darrer minut pel visitant Abel Rita en una acció en què la defensa santfeliuenca no va acabar de tenir les idees clares.
Els tarragonins es van avançar al minut 16 mitjançant un gol de Ferri. El primer gol  a Les Grases va fer esperonar un Santfeliuenc amb fam de victòries que, de mica a mica, es va anar fent amb el control i ja als primers 45 minuts va gaudir d'alguna ocasió interessant per fer restablir l'empat.
No seria, però, fins al segon acte quan els blanc-i-blaus van mostrar una cara que convidava a l'entusiasme. Al minut 65 Dani Maldonado va equilibrar el marcador amb un gol que va fer justícia a l'insistent domini del nostre equip. El Santfe va dominar de manera incontestable i va trencar la defensa rival amb facilitat i generositat. Al minut 73 Iván Peralta va culminar de manera brillant una acció ràpida que va portatrun esclat d'alegria a un camp de Les Grases molt identificat amb els jugadors. El Santfe podria haver eixamplat la diferència en accions de l'hiperactiu Maldonado o del joveníssim Gabri. Tot semblava de cara i l'afició es començava a esperançar amb el nou projecte.

Dos gols desfan la bona feina feta
Tanmateix quan els punts semblaven a la butxaca va arribar la inesperada reacció visitant. per posar un desenllaç dissortat. Al minut 82 Juan Antonio, absolutament lliure de marca, va aprofitar una assistència amb el cap d'Ibán Parra per igualar a 2. I al minut 93 una pilota va arribar a l'interior de l'àrea petita a Abel Rita que va rematar còmodament per fer un gol que va deixar molt tocat els seguidors que van presenciar la posada de llarg a Les Grases.
Derrota injusta ja que el Santfeliuenc va meréixer més però no va saber aprofitar el moment propici quan el domini era insistent. Els tarragonins van confiar en les seves possibilitats per emportar-se tres punts que no hauríem somiat deu minuts abans.Qui perdona en això del futbol ho paga i a Primera Catalana es fan poques concessions perquè tots els equips posseeixen jugadors que resolen. Cal aprendre'n i prendre bona nota per no tornar a repetir errades que fan que el nostre equip tingui a hores d'ara un caseller asprívol de 0 punts.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo, Toni Quiles, Pere, Joserra (Arcos, 62'), Triguero (Edgar, 85'), Maldonado (Chiri, 82'), Rubén Quiles (Iván Peralta, 62'), De Sande (Gabri, 75') i Iván Fuentes.
CDC Torreforta: Pedro, Toni Cornejo, Aleix Pedrosa, Romà, Edu Escuté (Luigi, 81'), Raúl (Jesús, 46'), Jaume (Juan Antonio, 74'), José Roldán (Abel Rita, 61'), Iban Parra, Carni i Ferri (Aleix, 87').

Gols: 0 – 1, Ferri, 16'; 1 – 1, Maldonado, 65'; 2 – 1, Iván Peralta, 73'; 2 – 2, Juan Antonio, 82'; 2 – 3, Abel Rita, 93'.
Àrbitre: Mur Romeo, el seu arbitratge va ser correcte. Targetes grogues als santfeliuencs Joserra, i Pere; i als tarragonins Toni Cornejo, Edu Escuté, Raúl, Jaume, Aleix Pedrosa i Juan Antonio.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va estrenar el cinquè camp de la seva història amb un resultat que no entrava al guió i més observant com es va desenvolupar la història fins al minut 82.
- No ens queda altra que aixecar-nos i començar a sumar de tres en tres. Malgrat la joventut i les moltes cares noves tots tenim la convicció que aquest Santfe  anirà a més.
- Per al projecte de club la marxa del Primer Equip és cabdal i par això tot patiment seràbenvingut si assolim un objectiu que ha d'estar tatuat a foc al cap de tots els santfeliuencs: el Santfeliuenc FC ha de continuar creixent i per això és cabdal militar a Primera Divisió Catalana.
- Els de Tarragona van saber esperar el seu moment per capgirar un marcador advers.

 El primer Santfe a Les Grases. Malgrat la derrota aquest equip a poc a poc s'anirà fent un espai en aquesta nova Primera Divisió Catalana.
El camp de Les Grases va presentar un molt bon aspecte de públic. Un escenari més recollit que ha de fer sentir el nostre equip un suport més intens. La ciutat ha de respondre perquè el Santfeliuenc és cosa de tots.

1 comentari:

Anònim ha dit...

primer partido oficial temporada 2011/2012 entrada gratuita, asistencia regular, estimo que se dio poca publicidad al partido.
Todos debemos hacer un esfuerzo para que la asistencia de publico sea mayor. Los jugadores deben sentir el apoyo de su afición, con el máximo respeto hacia el equipo rival.
Fué un duro golpe el final del partido, cuando 8 minutos antes del 90 el equipo se habia repuesto perfectamente, se remontó el resultado adverso, y se tuvo tan cerca el 3 a 1, que luego fué mas doloroso el resultado final.
Deseo destacar a Maldo, jugador que hizo un derroche encomiable, no exento de calidad, Gabri cuando salió en el segundo tiempo demostró que es un jugador rápido y desequilibrante. dos jugadores muy jovenes pero que serán muy importantes para el santfeliuenc.
Hay jugadores que todavía se les vé que les falta un poco para coger un estado de forma un poco mas óptimo, pero con el transcurso de los partidos serán tambien muy importantes en el juego del equipo.
Me encantaría ver el campo de las grases con mucha más gente, para ello debe ser importante el apoyo de todos padres y familiares del futbol base cf Santfeliuenc - CFA.
para que nuestro querido Santfe, nunca camine solo.

VILADECANS, PUNTO DE INFLEXION PARA SUMAR LOS TRES PRIMEROS PUNTOS.

VISCA EL SANTFE!!!!