diumenge, 27 de novembre del 2011

Victòria impressionant amb un gol de mestre de Javi Honorato

SANTFELIUENC FC 1 (JAVI HONORATO, 17') - CF IGUALADA 0
ÀRBITRE: JOSÉ MARÍA RODRÍGUEZ ENRÍQUEZ (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
ESTADI: CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 275 ESPECTADORS
TEMPS: 10 GRAUS. AMBIENT D'HIVERN I CEL AMB SOL I NÚVOLS

Minut 17, Javi Honorato controla una pilota al bell mig del camp s'endinsa en terreny igualadí i sorteja a tots els rivals que li surten al pas per penetrar dins l'àrea i definir a la xarxa amb una qualitat sensacional. Gol que ensorra Les Grases i que 73 minuts més tard donaria una victòria de les que donen pes al futbol enmig de l'alegria d'una afició més entregada que mai i que comença a fer de Les Grases el fortí inexpugnable que volíem. Això fa molt bona pinta però sense que l'eufòria ens faci perdre el referent de la permanència com a únic objectiu que el club s'ha posat a sobre de la taula per aquest Santfe nou de trinca.
El gol va ser l'obra mestra d'un partit que va tenir moltíssimes coses bones. Un Santfe atrevit, valent i dinàmic va superar un equipàs com l'Igualada que es va presentar a Les Grases amb una bona colla de figures com Pep Pagès, Enric, Fran Arévalo o Enric Palet.
Des dels primers minuts els blanc-i-blaus van dominat i tant Triguero, Javi Honorato, Dani Maldonado i Iván Peralta van posar setge la porteria de Jaume Albert. Boniques triangulacions van aixecar els aplaudiments de l'afició. Fins i tot al minut 23 Iván Peralta podria haver eixamplat la distància si no hagués desaprofitat un penal comès sobre Triguero pel porter igualadí Jaume Albert. Al descans es va arribar amb un mínim 1 a 0 i amb la sensació compartida que el Santfeliuenc havia merescut un premi més generós per un futbol tan alegre com desacomplexat.
Després de la represa, l'Igualada va mirar d'apropar-se amb més perill a la porteria de Carlos però només Enric Palet va sobreviure enmig de l'ordenat sistema de contenció dissenyat per Andrés González. Dani Ortiz i Pere estan completant una temporada que frega ja la matrícula d'honor, i l'aportació d'Arcos per davant de la defensa està sent el punt d'equilibri.
Als darrers minuts el partit va anar pujant en intensitat. Va sobrar una entrada duríssima de Fran Arévalo sobre Dani Maldonado que va fer bullir els ànims. El Santfeliuenc ho va intentar a través de contracops molt perillosos que no van veure porteria per molt poc.
L'afició, de deu, va acompanyar l'equip i va pressionat de valent. I super Carlos suma 465 minuts increïbles d'imbatibilitat coronats alguna aturada providencial en els darrers atacs desesperats de l'Igualada. El xiulet final va desfermar l'alegria i l'afició va acomiadar els jugadors amb crits de Santfe, Santfe, Santfe!!!.

Santfeliuenc FC: Carlos, Hinojo, Carlos Sola, Pere, Dani Ortiz, Arcos, Triguero (Toni Quiles, 76'), Maldonado (De Sande, 86'), Iván Peralta (Robert, 89'), Javi Honorato i Eric Pacheco (Gabri, 67').

CF Igualada: Jaume Albert, Edu, Barnada, Torres, Pep Pagés, Marí, Gumà (Isma, 64'), Enric (Enric, 89'), Enric Palet, Pedro (Ton, 76') i Fran Arévalo.


Gol: 1 – 0, Javi Honorato, 17'.

Àrbitre: Rodríguez Enríquez, la seva actuació va ser regular. Va ensenyar targeta groga els santfeliuencs Carlos, Hinojo, Triguero i Maldonado; i als visitants Jaume Albert, Fran Arévalo i Marí.


QUADERN DE NOTES:

- El Santfeliuenc FC continua amb una progressió espectacular. En la fase més dura del calendari els futbolistes d'Andrés González s'han revelat com un equip molt competitiu. No cal, però, abaixar la guàrdia perquè la permanència serà una dura travessia.

- Golàs de Javi Honorato que premia un jove futbolista del planter que s'ho estan guanyant dia a dia amb treball, sacrifici i modèstia.

- El paper de l'afició ha de ser important i aquest diumenge va complir amb nota.

- El 27 de novembre passa al nostre llibre d'història com la data de la primera victòria al camp de Les Grases.



Els nostres futbolistes han agraït el suport de l'afició. Un dia important per al nostre club i tant de bo això sigui habitual a Les Grases

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena chicos, estáis haciendo las cosas muy bien y la afición empieza a soñar.

Nuestro objetivo está claro pero si seguís por esta línea todo es posible y todo está por hacer..

Muchas gracias
Visca el Santfe!!!
Sentiment Immortal 1905 SFC!!!

Anònim ha dit...

JUVENTUD, DIVINO TESORO!!
VETERANIA, EXPERIENCIA!!!

COCKTAIL!!! DE VETERANIA + JUVENTUD = SANTFE...

Todo ello con un buen barman (ANDRES), + un "SAN JACOBO" =
RENDIMIENTO DE UN EQUIPO!!
GRUPO DE COMPAÑEROS!!!
VESTUARIO!!

Sempre Santfe...