dissabte, 7 de gener del 2012

El Santfeliuenc FC inicia el 2012 amb un partit clau

Després de tres setmanes d'aturada per les festes nadalenques el Santfeliuenc FC torna a la competició amb l'obligació de no poder abaixar la guàrdia en un mes de gener decisiu. Els blanc-i-blaus jugaran tres dels propers quatre partits a Les Grases i el d'aquest diumenge contra el FC Martinenc, un rival directe, ens sembla que pot marcar l'orientació a curt termini del nostre equip a la classificació.
Andrés González ha preparat el retorn a la lliga al llarg de dues setmanes d'entrenament combinat amb algun partit de preparació com el jugat al Municipal de Falguera i que, a més, va tenir un esperit solidari. Tothom és conscient que no es pot fallar a casa i que els punts assolits a Les Grases han de ser decisius per assolir com més aviat millor l'objectiu de la permanència.

Necessitem el suport de l'afició
Des d'aquí fem una petició perquè aquest diumenge 8 de gener a les 11:45 hores el Municipal de Les Grases presenti un magnífica entrada. Un camp que permet gaudir de futbol de manera més còmoda que no pas l'estadi d'atletisme. La importància dels punts i un rival històric com el Martinenc mereixen l'assistència d'una afició que ha de donar un suport decidit als nostres jugadors.

El FC Martinenc torna a treure el cap en categories de prestigi
Després de molts anys d'ostracisme l'històric equip del Guinardó -fundat el 1909- és de retorn a una categoria de prestigi. La temporada passada els vermells amb José Antonio García Escribano a la banqueta van aconseguir el campionat del grup II de Primera Territorial el que li va servir per fer un salt doble. Enguany l'experiència de la nova Primera Catalana està sent positiva malgrat que García Escribano va deixar la banqueta a principis de desembre per incorporar-s'hi al quadre tècnci de les divisions formatives del RCD Espanyol. Franscisco García Llamas, entrenador amb un vast currículum al futbol català i estretament vinculat al Centre d'Esports Sabadell, debutarà a Les Grases i esperem que no faci bo el dictum tòpic d'entrenador nou victòria segura.
El Martinenc fa un joc ràpid i molt vistós. Combina joventut amb el contrapunt de la veterania que posen el mig Xavi Moron, amb experiència a Segona B. i el defensa Hinojosa. Caldrà estar molt atent al duet ofensiu que formen Dani Tacón i Joel.

Recordeu, doncs, el Santfe torna a Les Grases amb un interessant enfrontament contra un històric del futbol barceloní, el FC Martinenc. Dirigirà el partit l'egarenc David Rovira Campá