diumenge, 8 de gener del 2012

El Santfeliuenc inicia l'any amb derrota

El Santfeliuenc no ha tingut un bon inici d'any ja que ha perdut contra el Martinenc per 1 a 3. Una primera part molt desdibuixada del Santfe ha fet que els visitants posessin el marcador molt favorable amb dos gols de Pedro; el primer fruit d'un clar penal al minut 22 i el segon al minut 44 en una acció a la contra en què l'assistent ha aixecat el banderí assenyalant fora de joc però ha estat desatès per l'àrbitre.
Després de la represa, el Santfeliuenc s'ha animat i ha gaudit d'alguna ocasió. Rubén Quiles (69') a través d'un llançament de falta executat de manera magistral ha posat l'1 a 2 que ha fet néixer un bri d'esperança. Malauradament quan el gol de l'empat s'ensumava i l'afició havia començat a animar-se una falta llançada per Diego (79') ha sentenciat per donar tres punts molt valuosos a l'equip del Guinardó en l'estrena a la banqueta de Francisco García Llamas.
Derrota difícil de pair però cal mirar endavant, rentar el cap i ordenar les idees. Sortosament el Santfeliuenc es manté dotzè i fora de la zona de descens. Ara hem d'anar superant aquesta ratxa negativa que ha tallat una progressió excel·lent. A Olesa hem de viatjar-hi a pels tres punts.