diumenge, 12 de febrer del 2012

Victòria grandíssima: Santfe 3 Viladecans 1

SANTFELIUENC FC 3 (DANI SÁNCHEZ, 43'; ÉRIC PACHECO, 51' I ÉRIC PACHECO, 88') UD VILADECANS 1 (CARLOS MARTÍNEZ, DE PENAL, 26')
ÀRBITRE: ISRAEL GARCÍA MEMBRIVE (DELEGACIÓ DE GIRONA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 25O ESPECTADORS
TEMPS: TEMPERATURA DE 7 GRAUS I CEL ASSOLELLAT

Magnífica victòria d'un equip que cada jornada ens agrada més, es fa més sòlid, té capacitat de reacció i, per fi, està fent de Les Grases un fortí. El Santfeliuenc va superar amb autoritat el Viladecans per 3 a 1 en un d'aquells partits assenyalats amb traç vermell i que ens dóna tres punts més que valuosos ja que guanyem també el goal average davant un rival de la nostra zona. A més, amb l'afegit que els blanc-i-blaus van haver de refer-se del gol inicial de Carlos Martínez que al minut 26 va avançat el seu equip des del punt de penal. La jugada clau , però, es va produir al minut 42 quan els visitants van fregar el segon gol en una rematada de Lerín que es va estavellat a la creueta del travesser. Acte seguit, el Santfeliuenc va armar una contra conduïda per Robert que va acabat amb falta. Dani Sánchez la va excutat de manera prodigiosa, com només ell ho sap fer, per posar les taules en un un un moment del que es diuen psicològics. Abans del gol viladecanenc Éric Pacheco i Gabri podrien haver inaugurat el marcador en dues rematades molt a prop de porteria.
Després de la represa, els futbolistes d'Andrés González van començar amb bon peu i un llançament fort i ras d'Éric Pacheco (51') -veritable revulsiu d'aquest Santfe 2011-2012- des de la frontal de l'àrea va superar l'estirada del porter viladecanenc. Amb el marcador a favor el Santfeliuenc va saber controlar amb fermesa de ferro les tímides escomeses visitants. L'obligat binomi defensiu Dani Ortiz i Hinojo -obligat diem per la sanció de Dani Arcos i l'absència de Pere- va ratllar a gran altura, i De Sande i Triguero van aturar amb molta consistència el joc d'atac visitant a la línia de mitjos. Fins i tot en alguna contra activada per Maldonado i Javi Honorato -que reapareixia després de la lesió- podria haver acabat en gol si Gabri, Eric Pacheco o Iván Peralta haguessin trobat rematada. Amb el Viladecans bolcat sobre la porteria d'un excel·lent un cop més Carlos, Éric Pacheco va posar el tercer gol en culminar una acció d'atac comandada per Dani Maldonado que va demanar una doble rematada i que va desfermar l'eufòria a les graderies de Les Grases. Eric, un fitxatge rentable que li posa pebre i gols al futbol d'aquest Santfe nou de trinca.
Molta satisfacció en tot el Santfeliuenc futbol Club per una gran victòria que, de mica en mica, ens apropa a l'objectiu en una jornada rodona on els equips de la part baixa no han sumat. La línia relliscosa del descens se situa a 4 punts.
El proper cap de setmana toca descans per celebració quaresmal i el dia 26 de febrer una nova final amb l'estació d'Almacelles com a destí.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Carlos Sola, Hinojo, Dani Ortiz, Triguero, Éric Pacheco (Aleix Álvarez, 89'), De Sande (Iván Fuentes, 83'), Iván Peralta, Gabri (Javi Honorato, 72') i Robert (Maldonado, 46').

UD Viladecans:Octavi, Miguel, Faura (Peque, 86'), Polo, Moon, Morillo, Gaitán (Pablo, 64'), Carlos Martínez, Montoya, Lerín (Júnior, 56') i Rulo.


Gols: 0 – 1, Carlos Martínez, penal, 26'; 1 – 1, Dani Sánchez, 43'; 2 – 1, Éric Pacheco, 51'; 3 – 1, Éric Pacheco, 88'.


Àrbitre: García Membrive. TG: als santfeliuencs Carlos, Dani Ortiz, De Sande, Éric Pacheco, Triguero i Iván Peralta; i als visitants Faura, Polo, Gaitán i Júnior.


QUADERN DE NOTES:

- El Santfeliuenc es va refer del gol inicial del Viladecans i va demostrar capacitat de reacció i resistència.

- Éric Pacheco segueix es estat de gràcia. Un fitxatge que s'ha revelat con un encert.

- El Viladecans va tenir avantatge però al segon acte no va poder amb un Santfe que li ha tret sis punts.




L'equip, una pinya. Una imatge que ens agrada moltíssim