dissabte, 21 d’abril del 2012

Eleccions 2012/ Elecciones 2012

El Santfeliuenc FC enceta el proper dilluns el procés electoral per a l'elecció d'una nova Junta Directiva per al període 2012-2018 ja que finalitza el mandat natural de l'actual Junta. A partir de demà tot coincidint amb el partit del Primer Equip contra el Vista Alegre, tots els socis i sòcies rebran una nota informativa del calendari electoral.

Distinguidos socios y socias:
El Santfeliuenc Futbol Club comunica que, por finalización del mandato natural de la actual Junta Directiva, convoca elecciones para escoger una nueva Junta Directiva para el período 2012-2018, en cumplimiento de la normativa vigente aprobada por la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Podrán ejercer su derecho a voto los socios mayores de 18 años que tengan a corriente de pago su carné.
Los socios interesados en presentar candidatura tendrán que entregar una lista con su nombre y apellidos y el número de socio, encabezada por el candidato a presidente.
Las candidaturas deberán presentarse a través del correo electrónico: santfefc@gmail.com o entregando un sobre cerrado en la oficina del club, situada en el campo de fútbol de Les Grases. Horarios de atención: martes, jueves y viernes de 18 a 20 horas.

Calendario electoral:
- 22 de abril, Comunicación de la convocatoria oficial de elecciones.

- Plazo de presentación de candidaturas: del 23 de abril al 6 de mayo (ambos incluidos). Las candidaturas dispondrán de tres días hábiles a partir del 6 de mayo para presentar alegaciones. 

- 12 de mayo, proclamación oficial de las candidaturas presentadas a las elecciones. En caso de que no concurra más de una candidatura, la Junta Electoral procederá a la proclamación de la Junta Directiva para la legislatura 2012-2018. 

- 27 de mayo, celebración de las elecciones. La Junta Electoral dará a conocer el escrutinio y proclamará la Junta Directiva escogida para la legislatura 2012-2018.
 
Distingits socis i sòcies:
El Santfeliuenc Futbol Club comunica que, per finalització del mandat natural de l'actual Junta Directiva, convoca eleccions per a escollir una nova Junta Directiva per al període 2012-2018, en compliment de la normativa vigent aprovada per la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Podran exercir el seu dret a vot els socis majors de 18 anys que estiguin a corrent de pagament del seu carnet.
Els socis que vulguin presentar candidatura hauran de lliurar una llista amb el seu nom i cognoms i el número de soci, encapçalada pel candidat a president.
Hauran de presentar les seves candidatures mitjançant el correu electrònic: santfefc@gmail.com o lliurant un sobre tancat a l'oficina del club, situada al camp de futbol de Les Grases. Horaris d'atenció: dimarts, dijous i divendres de 18 a 20 hores.


Calendari electoral:
- 22 d'abril, comunicació de la convocatòria oficial d'eleccions. 

- Termini per a la presentació de candidatures: del 23 d’abril al 6 de maig (ambdós inclosos). Les candidatures disposaran de tres dies hàbils a partir del 6 de maig per presentar al·legacions. 

- 12 de maig, proclamació oficial de les candidatures presentades a les eleccions. En cas que no hi concorri més d'una candidatura, la Junta Electoral procedirà a la proclamació de la Junta Directiva per a la legislatura 2012-2018. 

- 27 de maig, celebració de les eleccions. La Junta Electoral donarà a conèixer l'escrutini i proclamarà la Junta Directiva escollida per a la legislatura 2012-2018.