diumenge, 15 d’abril del 2012

Victòria extraordinària del Santfeliuenc al camp del líder

El Santfeliuenc va donar la gran sorpresa de la jornada després de superar a domicili la Rapitenca per 0 a 1. Un gol d'Iván Peralta al minut 32 de la primera part va donar un avantatge que els blanc-i-blaus ja no van deixar anar per consumar un dels resultats més impactants de la temporada.
La primera part va ser molt equilibrada i el Santfeliuenc va saber aprofitar una de les poques arribades a la porteria ebrenca per fer el gol. Una doble rematada d'Iván Peralta, una amb la cama i l'altra amb el cap, van acabar amb la resistència del porter rapitenc Raúl Jiménez. Després de la represa, la Rapitenca va intensificar les seves arribades a la porteria de Carlos per bé que la defensa santfeliuenca es va mostrar ordenada i va resoldre amb encert totes les situacions de perill que no van ser poques. En la darrera acció del partit, el Santfe podria haver posat el 0 a 2 en una rematada que se'n va anar fora per molt poc.

Victòria de prestigi que trenca una ratxa de 19 partits sense perdre de la Rapitenca. Hem de felicitar un cop més als nostres futbolistes que han tornat a donar una lliçó que els serveix per tenir a la butxaca la permanència a manca de set jornades per acabar la lliga.

El gol d'Iván Peralta en imatges
Ja podeu veure el gol d'Iván Peralta que dóna al Santfeliuenc la victòria més valuosa de la temporada contra un equip que la propera temporada jugarà a Tercera Divisió.