diumenge, 17 de març del 2013

Sant Feliu es mobilitza pel Santfeliuenc. Junts per un somni en un Sentiment Immortal

Sant Feliu no vol que ningú no digui que no es va posar tota la carn a la graella per complir un somni perseguit per moltes generacions. Som en condicions d'anunciar-vos que gràcies a la iniciativa i la mobilització de diferents sectors de la societat civil santfeliuenca en pocs dies es crearà de manera oficial la primera penya de suport al club. Els promotors ens han dit que el nom de la penya serà Sentiment Immortal SFC 1905. Un nom que al·ludeix al vincle de continuïtat generacional de molts santfeliuencs amb els colors blanc-i-blaus des de la data de fundació del club el 1905. Els promotors han dit que tots els ciutadans que vulguin participar-hi o associar-s'hi han de posar-se en contacte a través del correu electrònic sentimentimmortal@gmail.com o acudint personalment a l'Ateneu Santfeliuenc i preguntant a la secretaria o al bar (carrer Vidal i Ribas, 25).

Manifest per a la fundació de la penya Sentiment Immortal SFC 1905
Un colla d'entusiastes santfeliuencs amb vocació transversal volem assentar les bases que articulin un seguit d'actes de suport al Santfeliuenc Futbol Club en els sis partits, en les sis finals, que han de jugar-se al nostre camp. La idea que vertebra el nostre esperit fundacional rau en la mobilització de diversos col·lectius de la ciutat per tal de donar caliu al camp de Les Grases. La nostra iniciativa descansa en un objectiu comú que ens uneix en una ciutat plural: el Santfeliuenc Futbol Club. Som de l'opinió que l'ascens del Santfe a Tercera Divisió comportaria una gran projecció en la imatge social i esportiva de la ciutat. Considerem, per tot plegat, que és una oportunitat única que no hem de deixar passar i per això demanem a totes les institucions, col·lectius i entitats de Sant Feliu que donin el seu suport a un club que amb 107 anys d'història recull en el seu esdevenir una part de la vida de la nostra ciutat.

Manifiesto para la fundación de la penya Sentiment Immortal SFC 1905
Una grupo de entusiastas santfeliuencs con vocación transversal queremos asentar las bases que articulen una serie de actos de apoyo al Santfeliuenc Futbol Club en los seis partidos, en las seis finales, que tienen que jugarse en nuestro campo. La idea que vertebra nuestro espíritu fundacional consiste en la movilización de diversos colectivos de la ciudad con el fin de dar ambiente al campo de Les Grases. Nuestra iniciativa descansa en un objetivo común que nos une en una ciudad plural: el Santfeliuenc Futbol Club. Compartimos la opinión que el ascenso del Santfe a Tercera División comportaría una gran proyección de la imagen social y deportiva de la ciudad. Consideramos por estos motivos que se trata de una oportunidad única que no debemos dejar pasar y por eso pedimos a todas las instituciones, colectivos y entidades de Sant Feliu que den su apoyo a un club que con 107 años de historia que recogen en su devenir la vida de nuestra ciudad.

SENTIMENT IMMORTAL SFC 1905

2 comentaris:

Diablo Blanquiazul ha dit...

Buena y gran iniciativa!!
Animaros y apuntaros a la penya

Força Santfe!!

Anònim ha dit...

Vamoooooo mi Santfe!!!! Este año a 3a y con un equipo joven y con futuro!!! Ánimo campeones