dijous, 21 de març del 2013

Santfe-Amposta, la final més complicada davant un dels millors equips a domicili

SANTFELIUENC FC - CF AMPOSTA
ÀRBITRE: JORDI JOSE BARRERA (DELEGACIÓ ANOIA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
DATA: DISSABTE 23 DE MARÇ
 18 HORES
PREVISIÓ DE TEMPS: TARDA AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Si ens deixéssim endur per la classificació podríem pensar que el Santfeliuenc té un partit relativament senzill contra un adversari que gairebé ho té tot fet a la lliga, però això seria fer volar coloms ja que dissabte passarà per Les Grases un dels equips més forts a domicili. Els de la capital del Montsià han sumat 22 punts lluny del seu estadi (8 victòries, 1 empat i 3 derrotes) i és el tercer millor classificat a domicili només per darrera del Viladecans (24 punts), Ascó (24 punts) i amb els mateixos que el Santfeliuenc (22). Un partit, doncs, de morro fort on caldrà estar molt concentrat i on l'afició ha ser més que mai el jugador número 12.
Andrés González coneix bé el poder de l'Amposta i ha treballat al llarg de la setmana amb l'objectiu d'aturar el seu joc directe i a la contra. Per a dissabte Javi Honorato torna a estar disponible i Carlos arriba al tram final de la recuperació de la lesió al turmell que es va fer a Morell.

Confiança però sense excessos
La plantilla del Santfeliuenc es mostra confiada de cara a les seves opcions d'aquí a final de temporada però sense excessos ni concessions triomfalistes que podrien fer-nos perdre l'escriure. Tothom sap el que l'equip s'està jugant i més ara en un tram final de lliga en que ni Ascó ni Viladecans semblen disposats a fallar. Aquesta rotunda igualtat fa que cada partit sigui una final i una lleu relliscada por tenir un càstig duríssim. Una opinió que va expressar Gerard Rovira el passat dilluns als micròfons de Ràdio Sant Feliu. El lateral esquerrà, que té un notable currículum a la Segona B, sap que la cursa per l'ascens serà molt exigent i que a cada partit cal anar a per totes per assolir una fita històrica per al club i única per als futbolistes.

El CF Amposta, sense pressió però amb molt perill
Els ampostins tornaven a Primera Catalana després de quatre temporades a Tercera Divisió. L'objectiu reposava a buscar un retorn ràpid a Tercera però l'excessiva irregularitat al seu estadi no ha permès mantenir una trajectòria suficientment estable com per aspirar a l'ascens. La dupla creativa que formen Gustavo i Becerra és una de les de més nivell de la categoria. Cal parar atenció també al migcampista Dani Bel i a l'ex ariet del Tortosa Albert Arnau. La porteria és defensada per tota una institució al futbol ampostí i ebrenc, Diego.
 L'Amposta CF el dia de la presentació