dimecres, 20 de març del 2013

Els Diables de la Salut amb el Santfe

Els Diables de la Salut no es volen perdre el gran moment que viu el Santfe i ens han confirmat que el proper dissabte ens acompanyaran a Les Grases per posar els soroll dels seus timbals en el Santfe-Amposta. Aquesta colla es va fundar l'any 1988 i des de llavors s'ha consolidat com una de les més actives de la ciutat amb els seus caracterísitics espectacles de foc i percussió. Així doncs un nou col·lectiu que se suma per fer suport al nostre magnífic Santfe.


Sentiment immortal ja té compte de twitter
Sentiment immortal camina a pas accelerat i ja ha obert també compte de twitter. Des d'aquesta nit ja ho podeu saber tot del dia a dia de la flamant penya del nostre Santfe a twitter.com/SentImmorta1905



Sentiment Immortal es presenta a Ràdio Marca Barcelona
Continua la gran difusió que està adquirint la penya Sentiment Immortal SFC 1905. Aquest dimecres al vespre Israel Ruiz, un dels más actius promotors, ha presentat al programa Catalunya futbol (20:30 hores) la penya i ha explicat el perquè de la seva creació. Ruiz ha incidit en el fet que és la primera penya oficial del club en les darreres dècades i ha animat tota la gent de Sant Feliu perquè acompanyi l'equip en el tram final de lliga.