dijous, 7 de març del 2013

Santfeliuenc - Torreforta. Una nova final en el camí del somni. Entrada gratuïta per a les entitats de Sant Feliu i refresc per a tots els nens amb samarreta o bandera blanc-i-blava

SANTFELIUENC FC - CDC TORREFORTA
ÀRBITRE: JOAN FÀBREGAS CAPELLAS (DELEGACIÓ DE SABADELL)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
DATA: 9 DE MARÇ
HORA: 18:30
PREVISIÓ DE TEMPS: CEL AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 15 GRAUS

O caixa o faixa. El millor Santfeliuenc rep a Les Grases un irregular Torreforta que és a la part mitja baixa de la classificació. Els blanc-i-blaus arriben al darrer terç de la temporada en un moment fantàstic. Andrés González ha sabut ajustar les peces fins al mil·límetre i a l'habitual seguretat defensiva s'hi ha sumat l'efectivitat davant la porteria ja que en els darrers quatre partits els Josele, Quiles, Jairo etc. han aconseguit fer 12 gols.
Tothom és conscient de la importància dels punts. Ara no s'hi val a badar i cada partit és una final que habilita per seguir creixent a la classificació i apropar-se amb garanties d'èxit al tram decisiu que arribarà a partir d'abril amb enfrontaments directes contra Viladecans, Ascó, Martinenc i Igualada. El Santfeliuenc no podrà comptar amb Joserra que ha cobert el cicle d'amonestacions. Són dubte Alberto i Arcos, i Carlos s'està recuperant d'una lesió al turmell el que ha obligat a la incorporació d'un tercer porter, Miguel, ex Vista Alegre i Sant Ildefons.

Crida a tota la ciutat: entrada gratuita per a entitats i  refresc per als nens i nenes que vinguin de blanc-i-blau
Tots els membres d'una entitat esportiva, social o cultural de Sant Feliu tindran entrada gratuïta al recinte de Les Grases. A més tots els nens i nens que vinguin amb la samarreta blanc-i-blava del Santfe o amb una bandera blanc-i-blava seran convidats a un refresc al bar del club. Una inicitiva, doncs, perquè tota la ciutat faci seu el gran moment del nostre equip.Necessitem Les Grases ple.

El Torreforta buscarà donar la sorpresa
Els tarragonins son onzens amb 26 punts, cinc per damunt de les posicions de descens. Malgrat l'aparent debilitat, l'equip que entrena José Miguel López ha aconseguit 4 victòries a domicili. El seu jugador més conegut és el porter Felip Ortiz, ex FC Barcelona, Nàstic i Salamanca.

Agraïment al CF Vilanova
El Santfeliuenc FC vol agrair el magnífic tracte que va dispensar el club vilanoví a la nostra directiva. Agraïm el gest i desitgem molta sort al seu flamant president, Ángel Calvo, en la tasca de regeneració esportiva i econòmica d'un club que va fregar l'ascens a Segona B.

Gaudeix de les imatges del Vilanova-Santfe a través de Canal Blau
Podeu veure un ampli reportatge del Vilanova-Santfeliuenc gràcies a la magnifíca retransmissió que va oferir Canal Blau. Un quart d'hora per gaudir amb un Santfe inoblidable.

A la primera volta Torreforta i Santfeliuenc van empatar a 1