ÀRBITRE: LLUÍS FÀBREGAS CAPELLAS (DELEGACIÓ DE SABADELL)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AGRADABLE, TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Tres punts d'or, tres punts patits, tres punts per seguir fent enorme el somni. El Santfeliuenc va haver de suar de valent per superar un incòmode Torreforta que va ser un bon adversari, bastant millor, si més no, del que la seva discreta classificació indica. Al minut 29 Josele va inaugurar el marcador en culminar una gran triangulació que va iniciar Arcos i que va acabar amb una gran assistència de Maldonado. Al minut 74 una brillant acció en banda esquerra de l'explosiu Jonhy va acabar amb una rematada de Rubén Quiles que va fer encendre les graderies molt plenes de Les Grases. Al minut 78 un golàs de falta de Campa va posar la incertesa i els nervis en un tram final molt agitat.
El Santfeliuenc no va saber fer-se amb el control del partit als primers minuts. Els tarragonins li van posar més nervi al joc i en un parell de jugades conduïdes pels dos ariets, Campa i Vieri, el perill va planar sobre la porteria de Santi. Sortosament al minut 29 Arcos, un Arcos que com els bons vins amb l'edat va agafant un to suprem, va iniciar una jugada a la línia de mitjos amb passi a Maldonado i aquest va trencar la defensa tarragonina amb una assistència de luxe que va anar a les botes de Josele que no va perdonar. El gol de Josele va arribar precedit de 13 tocs seguits dels blanc-i-blaus.El gol era el punt d'inflexió que necessitava el Santfeliuenc per donar-li aire a un joc excessivament pausat. Del gol fins al descans poca cosa més va passar. El Santfeliuenc es va fer amb un domini general però sense exposar-se gaire.
A la represa, el Santfeliuenc va començar mes entonat. Éric Pacheco podria haver sentenciat en una acció a la contra que va acabar amb caiguda dins l'àrea i protestes enèrgiques de l'afició blanc-i-blava que va veure una clara empenta. El Santfe, però, necessitava donar rapidesa al joc per trencar la resistència d'un adversari tenaç que havia vingut a Sant Feliu amb la lliçó ben apresa i sense res a perdre. La sortida de Johny va posar picant i va servir de revulsiu i la banda esquerra es va tornar un lloc perillós per als tarragonins. Al minut 74 una gran cursa de Johny va acabar amb una centrada precisa que Rubén Quiles va recollir de manera defectuosa però que va poder esmenar per aconseguir una rematada ajustada i forta que va posar el 2 a 0 i la bogeria a Les Grases. El partit semblava dat i beneït però ens vam equivocar. El Torreforta va reaccionar aviat i gràcies a un magistral llançament de falta executat per Toni Cornejo va posar un hiat de suspens. Els últims minuts van ser molt incòmodes. El Torreforta es va llançar a l'atac sense que el Santfe acabés de controlar la situació. És cert que en alguna contra els santfeliuencs podrien haver sentenciat, especialment en una rematada de Quiles que va fer lluir l'il·lustre Felip Ortiz però la veritat és que els tarragonins es van acostar als dominis de Santi amb molta i angoixant insistència. El xiulet final va donar un respir a l'equip i l'afició. El Santfe ja té 50 punts, una puntuació gairebé galàctica i mès pròpia d'una lliga de 38 jornades. El somni, fins i tot patint, cada dia és més gran. La història es resoldrà en els 11 partits més importants de la història del Santfeliuenc. Moltes generacions de santfeliuencs ho esperen.

Santfeliuenc FC: Santi, Alberto, Gerrard Rovira, Pere, Dani Ortiz, Arcos, Tena (De Sande, 79'), Jairo (Quiles, 67'), Josele (Javi Honorato, 84'), Maldonado (Gabri, 69') i Éric Pacheco (Johny, 62').
CDC Torreforta: Felip, Edu Escoté, Luigi (Leo, 89'), Toni Cornejo, Álex Domínguez, José Castro (Uri, 69'), Miranda (Jaume, 46'), Edu Castanedo (Joel, 84'), Vieri, Campa i Munta (Ferry, 67').

Gols:
1 - 0, Josele, 29'.
2 - 0, Quiles, 74'.
2 - 1, Campa, 78'.

Àrbitres: Fàbregas Capellas, massa primmirat amb el Santfe. Va mostrar targetes grogues els santfeliuencs Santi, Éric Pacheco, Javi Honorato i De Sande; i els tarragonins Edu Escoté, Miranda, Luigi i Uri.

Quadern de notes:
- El partit 201 d'Andrés González va servir perquè la directiva homenatgés un entrenador que és història viva del millor Santfeliuenc de tots els temps.
- Més de 500 persones es van aplegar a Les Grases. D'aquí al final tots els partits són finals. L'afició serà el jugador número 12. Les Grases ha de ser una olla a pressió.
- David Arcos, un veterà admirable que pot aconseguir un ascens històric.
- El CDC Torreforta va oferir una bona imatges. Els tarragonins van donar la cara i van estar a punt de sorprendre.