dilluns, 27 de maig del 2013

El Santfeliuenc comença la setmana més apassionant

Diumenge 2 de juny a les 12 hores estadi de Les Grases. Aquesta data l'han de tenir reservada tots els santfeliuencs per viure el partit de futbol més important que mai s'ha jugat a Sant Feliu. El Santfeliuenc necessita un punt per jugar la promoció i qui sap si per ser de Tercera. Si l'Olot supera l'eliminatòria d'ascens contra l'Elx Il·licità i el Santfeliuenc suma un punt contra l'Igualada la tarda de diumenge Sant Feliu tindrà un equip a Tercera Divisió per primer cop. Quantes emocions en tan poques hores!!!!

Sant Feliu ha de respondre com mai. Les Grases no és que s'hagi d'omplir és que ha de rebentar. Si el Nou Guinardó va ser blanc-i blau, el proper diumenge Les Grases ha de bullir de sentiment i esperança. L'esperança en un ascens a Tercera Divisió que serà un impuls per projectar la imatge de la ciutat en una categoria que fins fa uns mesos es mirava com una utopia inaccessible.

La victòria del Santfeliuenc al Guinardó ens torna a deixar imatges que ja formen part del patrimoni esportiu de la ciutat. El gol d'Iván Peralta condensa l'esperit d'aquest equip nostre que mai es rendeix. Peralta ha hagut de superar una llarga travessia en el desert i aquest gol recompensa esforç, treball i perseverança, les divises d'un equip que està fent història i que pot canviar la història.

El gol del Santfe a Barcelona Televisió
Ja pots gaudir amb el gol d'Iván Peralta i la celebració tan sentida en aquest resum ofert per Barcelona Televisió. 

 Una hora abans de començar el partit ja hi havia color blanc-i-blau al Guinardó

 L'afició del Santfeliuenc de nou de deu. Petites grans alegries en temps de dificultats.

 Iván Peralta, un gol per canviar la història

Andrés González, el gran creador del millor Santfe de la història