dimarts, 14 de maig del 2013

Santfeliuenc - Andorra, aquest dissabte tots estem obligats a venir a Les Grases per 107 anys i 44.027 il·lusions. Entrada gratuïta

Aquest dissabte 18 de maig a les 18 hores la ciutat de Sant Feliu en ple ha de ser a Les Grases. El nostre Santfeliuenc juga el partit més important de la seva llarga vida. I per això és una obligació moral i ciutadana venir a Les Grases amb tot l'esperit blanc-i-blau al cor. Ens la juguem!!! La Tercera serà més a prop que mai si guanyem l'Andorra. I ho podràs fer de manera absolutament gratuïta. T'hi esperem. Sant Feliu se la juga i ara més que mai hem de demostrar a tot el futbol català que volem ser de Tercera.

1.000 cors blanc-i-blaus
Des del club i diverses xarxes socials s'ha endegat la campanya 1.000 santfeliuencs/santfeliuenques a Les Grases aquest 18 a les 18. I fins i tot més de 1.000, per què no. Vine a Les Grases amb l'esperit blanc-i-blau al cor i no oblidis la bandera blanc-i-blava, els colors blanc-i-blaus pintats a la cara i qualsevol instrument per fer soroll. Serà una jornada inoblidable.

Revivint les imatges d'una victòria històrica
Si encara no n'he tingut prou amb tot el que s'ha parlat de la gran victòria del Santfeliuenc a Ascó ara podeu gaudir amb les imatges de la Federació Catalana de Futbol i les de la Televisió del FC Ascó. Imatges que formen part de la memòria del nostre Santfe.

ARA MÉS QUE MAI TOTS SOM SANTFE!!!
TOTHOM AMB LA SAMARRETA BLANC I BLAVA DISSABTE 18 A LES 18 HORES
NO T'HO PERDIS PER RES
ENTRADA GRATUÏTA