dijous, 16 de maig del 2013

Santfeliuenc FC - FC Andorra, 90 minuts de passió. Tot Sant Feliu a Les Grases

SANTFELIUENC FC - FC ANDORRA
ÀRBITRE: JUAN ESPINOSA DÍAZ (DELEGACIÓ DE FIGUERES)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ENTRADA GRATUÏTA
DISSABTE 18 DE MAIG
18 HORES
TEMPS PREVIST: TARDA AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Un partit únic i una oportunitat única perquè tota la ciutadania de Sant Feliu respongui. El Santfeliuenc te a les seves mans seguir depenent de si mateix en les dues útlimes jornades i consolidar la segona posició que obriria de bat a bat les portes de Tercera Divisió. Un esdeveniment, doncs, excepcional que ningú es pot perdre i que a més comptarà amb entrada gratuïta per a tothom.
Encara amb el record indeleble de la victòria a Ascó la setmana, però, ha servit per fer taula rasa i preparar la finalísima contra l'Andorra. Els jugadors han recarregat piles de moral i saben que sumar tres punts són cabdals per mantenir el segon lloc. Caldrà veure l'evolució de Gerard Rovira i Éric Pacheco que van rebre sengles cops a Ascó.

Una gran mobilització blanc-i-blava
Diverses iniciatives han acompanyat la setmana més il·lusionant de la història centenària del Santfeliuenc. Tothom està molt sensibililitzat i es confia que aquests 1.000 santfeliuencs a Les Grases es quedin fins i tot curts. L'Ajuntament tornarà a instal·lar una graderia supletòria al lateral del carrer Mataró. Es demana que tothom porti banderes blanc-i-blaves i qualsevol instrument que faci soroll. La Penya Sentiment Immortal no fallarà a la cita.

El FC Andorra, una seriosa amenaça
Espectacular segona volta de l'Andorra que ha passat de sentir ben a prop l'amençada del descens a arribar a Sant Feliu amb els deures fets i tranquil·lament instal·lat a la meitat de la taula. L'equip que entrena Justo Ruiz ha basat la reacció en la recuperació de futbolistes importants que estaven lesionats com els internacionals Ildefons Lima i Marc Pujol i el davanter Javier Subiza. L'equip del Principat és la columna vertebral de la selecció andorrana que des de 1996 competeix oficialment en les eliminatòries per al Mundial i l'Eurocopa. Ferran Pol, els esmentats Pujol i Lima, Ayala, Ludo o Sebas Gómez són habituals en les convocatòries tricolors.

Així doncs tot està preparat a Les Grases per viure una jornada històrica. El Santfeliuenc disputa la primera de les tres finals amb l'objectiu de sumar tres punts i seguir fent somiar una ciutat que respondrà de manera aclaparadora. És l'hora de tothom!!! És l'hora del Santfe!!!

Al partit jugat al Principat el Santfeliuenc es va imposar per 0 a 1.