dimarts, 11 de juny del 2013

El Santfeliuenc ocupa columnes de premsa en un dia de commemoració per l'efèmeride d'un ascens

A quatre dies del partit més important en la història del futbol a Sant Feliu tornem a fer esment de l'espectacular seguiment que els mitjans de comunicació estan fent del nostre club. Si la setmana passada parlàvem de l'interès que havia despertat la segona posició a Primera Catalana, aquest cap de setmana la disputa del partit d'anada de la promoció d'ascens a Tercera Divisió ha servit també perquè el Santfeliuenc i la ciutat de Sant Feliu estiguin ben presents arreu. Ara podem dir amb orgull i amb el camp ben alt que l'esport de Sant Feliu traspassa fronteres gràcies a un equip centenari que està demanant pas entre els 30 grans del futbol català.
A les habituals cròniques de Mundo Deportivo, Sport i El 9 Esportiu cal afegir-hi els reportatges de La Xarxa de Televisions Locals, FutbolCat de TV3 o un reportatge fotogràfic que es pot trobar al web de Mundo Deportivo. El Santfeliuenc està de moda i tota la ciutat de Sant Feliu ho ha d'aprofitar per compartir dissabte una petita gran alegria en temps de dificultats.

Es compleixen set anys de l'últim ascens a Preferent
En aquest dies de tantes emocions, en aquests dies de tants somnis i esperances no podem oblidar-nos d'un equip que va posar les bases perquè avui siguem on som. L'onze de juny de 2006 el Santfeliuenc assolia el seu tercer ascens a Preferent després de superar en la promoció un gran rival com va ser El Catllar. Abans, l'equip que dirigia Joaquín Vique, el gran i recordat entrenador de la casa que va canviar el rumb de l'equip, va aconseguir el segon lloc del grup III de Primera Regional en una última jornada frenètica. L'empat a 2 dels santfeliuencs al camp de l'Olímpic Can Fatjó -els rubinencs van pujar- i el sorprenent empat sense gols de l'Olesa amb el Martorell van provocar un desenllaç inesperat amb el Santfe com a segon amb 63 punts.
La promoció va aparellar el Santfeliuenc amb el Catllar, el segon classificat del grup VI. A l'anada, disputada en terres del Gaià, els blanc-i-blaus van empatar a 2 amb gols de Raúl Martínez i Rulo. A la tornada, al vell camp de la Rambla i amb més de 1.000 espectadors, el Santfe es va imposar 2 a 1. Els gols de Rulo i Raúl Martínez van donar un ascens que posava la cirereta al pastís del Centenari. Pocs podíem pensar que set anys més tard el club estaria en disposició de pujar a Tercera Divisió.
És bo en aquestes hores d'il·lusió fer justícia amb els Joaquín Vique, Francis, Aarón, Adri, Chino, Dani Mir, Javi Pastor, David Torrejón, Javi Alba, Vega, Isma Ruf, Guti, Paquito Higueras, Rulo, Raúl Martínez o Juanito. Sense oblidar tampoc la figura de Manuel Navarro, un president que va començar a conrear el relleu generacional.

Per a Mundo Deportivo els gols de Josele apropen el Santfeliuenc a Tercera

Per al diari Sport el Santfeliuenc fa un gran pas cap a Tercera

 Per al 9 Esportiu el Santfe presenta candidatura a Tercera

 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort i cap a 3ª

Anònim ha dit...

Que recuerdos!! Dale santfe!