diumenge, 2 de juny del 2013

Un punt de glòria que ens dóna una promoció. Ens espera el CD Masnou en una promoció espectacular

SANTFELIUENC FC 1 (JOSERRA, DE PENAL, 25') - IGUALADA CF 1 (MADALENO, 34')
ÀRBITRE: ALBERT PIÑOL BAUTISTA (DELEGACIÓ DE TORTOSA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 1.110 ESPECTADORS (SEGONS XIFRES OFICIALS)
MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 23 GRAUS

Necessitàvem un punt i ja el tenim. Ja és nostre. Ja som de promoció després que el Santfeliuenc empatés a 1 contra l'Igualada en un partit molt disputat i en què els d'Anoia van presentar una dura batalla. Santfeliuenc i el Masnou disputaran una promoció fratricida i més tenint present el desastrós balanç per al futbol català en la promoció d'ascens a Segona B. El repescat Olot serà l'únic representant per a les dues eliminatòries finals. Com per posar-se a tremolar i no parar.
Día de celebració a Sant Feliu. El Santfeliuenc tornarà a jugar per segon cop en 53 anys una promoció d'ascens a Tercera Divisió. Els blanc-i-blaus necessitaven un punt i el van aconseguir tot i que amb més dificultats de les previstes davant un batallador Igualada. Joserra va avançar el Santfe al minut 25 en transformar un penal comès per un defensor igualadí que se li van anar les mans. El gol va posar potes enlaire Les Grases. De manera sorprenent, però, un llançament de falta de Madaleno des de més de 30 metres va posar les taules deu minuts més tard. L'empat va despertar alguns dubtes i de nou el visitant Simón va llançar una pilota des de la distància que va picar al pal amb violència tot just al darrer segon del primer temps. 
Després de la represa, el Santfe va mirar de fer-se amb el domini del joc i Josele podria haver resolt el partit en un parell de rematades. Tanmateix la porteria del Santfe va tornar a passar problemes en un llançament de Tom que va obligar Santi a posar una mà providencial abans que la pilota tornés a topar amb el pal. Als darrers minuts els blanc-i-blaus van jugar amb la cura de no tenir cap ensurt més. Pere va estar a punt de fer el segon gol a les acaballes en una rematada des de l'àrea petita. El xiulet final va desfermar l'eufòria dels jugadors i del miler de santfeliuencs que hi havia a Les Grases. El Santfeliuenc ha fet un pas important i ja espera el Masnou a la promoció.Cal reinventar-nos per afrontar els dos partits més importants en els 108 anys de la història d'un club que vol ser per primera vegada de Tercera Divisió. No podem deixar passar aquest tren. Aquest ascens ha de ser nostre. El mereixem!

Santfeliuenc FC: Santi, Aleix Álvarez, Alberto, Pere, Gerard Rovira, Joserra (Dani Ortiz, 88'), Tena, Éric Pacheco (Javi Honorato, 78'), Josele (Hinojo, 85'), Gabri (Quiles, 61') i Maldonado (De Sande, 74').
CF Igualada: Yannick, Víctor, Edu Cortada (Roger Álvarez, 88'), Roger Torras, (Cristian, 64') Pep Pagés, Miki (Jordi, 69'), Tom, Madaleno, Simón (Llansana, 81') Roger Marí i Gerard Jorba (Rachid, 54').

Gols
1 – 0, Joserra 25'
1- 1, Madaleno, 34'.

Àrbitre: Piñol Bautista, la seva actuació va ser correcta. Targetes grogues els santfeliuencs Tena, Quiles, Alberto i Pere; i els igualadins Edu Cortada, Miki, Víctor, Cristian, Pep Pagés i Roger Marí.

Quadern de notes:
- Matrícula d'honor per a un equip que ha sabut patir per conquerir un dels èxits més grans de la seva història. Tanmateix tot el que hem fet no ha servit de res perquè ens queden dues jornades excepcionals.
- Matrícula d'honor per a un cos tècnic que ha sabut treure un rendiment impressionant als seus futbolistes.
- Matrícula d'honor a tota la ciutat de Sant Feliu que ha respost com mai al llarg de tota la temporada. Ara només ens cal dues passes més per fer un salt monumental en una Tercera Divisió que farà patxoca amb tots els grans equips del Baix Llobregat presents: Cornellà, Gavà, Castelldefels i Santboià. Només hi falta un i tant de bo el 16 de juny puguem escriure en nom que volem.