divendres, 2 d’agost del 2013

El Santfe ofereix una gran imatge i s'imposa a tot un Segona B com el Badalona CF

Segon assaig de pretemporada i cita a un camp històric del nostre futbol com l'Estadi del Centenari, antigament conegut com l'Avinguda de Navarra per l'avinguda que passa per un dels seus gols. I només podem qualificar el segon assaig amb un excel·lent. Un Santfeliuenc amb les idees clares, un joc de toc ràpid, fluid i elegant va derrotar un bon equip de Segona B amb aspiracions com el Badalona CF per 0 a 1. Un gol d'Iván Peralta a l'inici del segon acte va deixar sense capacitat de reacció els badalonins que van tenir la millor ocasió gràcies a un dubtós penal que va desaprofitar Lolo a les acaballes.
Els primers 45 minuts va estar dominats per l'ensopiment típic d'aquests partits de pretemporada. El Santfeliuenc es va situar molt bé a la gespa badalonina i els de Piti Belmonte es va apropar a comptagotes als dominis d'un Santi molt segur. Després de la represa una ràpida contra va deixar Ivan Peralta sol com un mussol i després d'una llarga cursa no va perdonar. El gol del Santfe va fer perdre els papers el local Cárdenas que va ser expulsat. El gol va donar confiança el Santfe que va fer quinze minuts esplèndids amb un joc ràpid que va desbordar els locals. Álex Bolaños amb el seu joc de creació a la zona de mitjos i les genialitats en atac de Josele van aixecar els comentaris d'aprovació de la graderia. Al darrer terç del matx, el Badalona va mirar de reaccionar però un pal i un penal errat per Lolo van evitar l'empat. La defensa santfeliuenca mai no es va descomposar i va ser capaç d'aturar amb relativa comoditat les escomeses dels jugadors que entrena l'ex del Sant Andreu, Piti Belmonte.
Victòria del Santfeliuenc contra tot un Segona B que aquesta temporada s'ha reforçat amb molts bon jugadors: Xavi Boniquet i Sergi Gómez (Sant Andreu), Lolo (Castelló), Joan Castillo (Albacete), Ferran Tacón (Alcoià), David Lázaro (Salamanca) o Enric Gallego (Cornellà) per citar-ne alguns.

Badalona CF: Álex Sánchez, Jordi Ferrón, Joan Castillo, Sergio Mestre, Marc González, Xavi Boniquet, Joaquín, Sergi Gómez, Joshua, Moha i Jordi Sánchez. També van jugar: Marcos, David Bermudo, Lolo, Cárdenas, Ferran Tacón, David Lázaro, Sergi Coll, Cristian Carracedo, Eros, Abraham i Fran Grima.
Santfeliuenc FC: Santi, Fabri, Jaime Santamaría, Pere, Dani Ortiz, Joserra, Álex Bolaños, Maldonado, Josele, Éric Pacheco i Iván Peralta. També van jugar: Alberto Cantero, Aleix Álvarez, Alberto, Arcos, Tena i Jonhy.

Gol:
0 - 1, Iván Peralta, 49'.

Àrbitre: Martín Varas. Va expulsar el badaloní Cárdenas (50').

Incidències: Estadi del Centenari, al voltant d'un centenar d'espectadors amb notable presència d'aficionats santfeliuencs en una tarda assolellada; temperatura de 28 graus.