dijous, 8 d’agost del 2013

El Santfeliuenc empata a 1 a Les Grases contra un combatiu Marianao Poblet

Quart partit de pretemporada, primer a Les Grases i segon empat a 1. El Mariano Poblet va demostrar ser un molt bon rival davant un Santfeliuenc cansat per les dures sessions de pretemporada i que va fer el millor futbol a la darrera mitja hora. Un partit típic de l'equador de pretemporada que va tenir més al·licients en l'apartat sentimental ja que els inoblidables Gabri i De Sande tornaven a Les Grases per bé que ara amb la samarreta vermella de l'equip de Sant Boi. Molta sort per a dos jugadors que són culpables que avui el nostre equip estigui en una categoria sommiada.
El Mariano va sorprendre d'entrada i amb un joc ràpid i fresc va posar contra les cordes la defensa del Santfeliuenc en tres ocasions. Els de Sant Boi van reivindicar-se com un equip a tenir en compte a la Primera Catalana que començarà el 8 de setembre. No oblidem pas que el Mariano es va proclamar de manera brillant campió de Segona Catalana en un grup gens fàcil com el tercer. El Santfeliuenc, però, va reaccionar i en el tram final es va prodigar més, sobretot a través de les accions del debutant Cristian Fernández i les rematades de l'incombustible Iván Peralta. 
Despres de la represa el Marianao va seguir empenyent amb decisió i el jove David López va estrenar el marcador amb un xut potent des de la balconada de l'àrea. El gol visitant va fer reaccionar el Santfeliuenc que es va fer amb el domini. Josele va desaprofitar una clara ocasió en un mà amb el porter però el veterà catedràtic Arcos Palote en un cop de cap a centrada d'Álex Bolaños va posar l'empat definitiu. David Arcos és com els bons vins.
Estrena a Les Grases amb prop de 250 espectadors malgrat l'amenaça de tempesta. Una xifra d'espectadors que no recordàvem en cap partit de pretemporada d'anys anteriors. Això és un clar senyal que aquesta temporada Les Grases s'omplirà i que Sant Feliu ha de dir la seva.

Santfeliuenc FC: Alberto Cantero, Fabri, Alberto, Dani Ortiz, Arcos Palote, Joserra, Tena, Cristian, Iván Peralta, Jonhy i Éric Pacheco. També van jugar: Santi, Pere, Álex Bolaños, Gordillo, Maldonado, Jairo i Josele.
Marianao Poblet: Lledó, Nando, Borja, Riki, Mañas, Bosqued, Toro, Raúl, Estiven, Cala i Gabri. També van jugar: Gerard, Gallardo, Dani López, Amezcua, Veli Noguera, García, Facu, Nico, Fede, De Sande i Guerrero.

Gols:
0 - 1, Dani López, 51'.
1 - 1, Arcos Palote, 72'.

Àrbitre: López López.

Incidències: primer partit de pretemporada a Les Grases i molt bona resposta de públic malgrat l'amenaça de pluja, uns 250 espectadors. Tarda vespre amb humitat enganxosa i temperatura de 25 graus.

Cristian Fernández, nou jugador del Santfeliuenc
El Santfeliuenc ha formalitzat el sisè fitxatge com a equip de Tercera. Es tracta de Cristian Fernández Navarro (18-05-1987), un interior esquerrà que la temporada passada va jugar al Santboià tot i que va acabar la temporada al Sant Cugat. Cristian també ba jugar al Vilanova i al Manou amb un rendiment molt alt.

Amb la incorporació de Cristian, el Santfeliuenc completa les 22 fitxes que estableix com a xifra màxima la Federació Espanyola de Futbol.
Porters: Carlos, Santi i Alberto Cantero (El Prat)
Defenses: Fabri, Jaime Santamaría (San Cristóbal), Alberto, Gerard Rovira, Pere, Dani Ortiz, Arcos Palote i Nacho Ruiz (UE Cornellà/Vic)
Migcampistes: Joserra, Tena, Álex Bolaños (Santboià FC), Gordillo (UE Castelldefels), Éric Pacheco, Maldonado, Jairo i Cristian (Santboià/Sant Cugat)
Davanters: Josele, Iván Peralta i Jonhy

 La remodelació de Les Grases va prenent cos