dilluns, 5 d’agost del 2013

Bona imatge malgrat el cansament final

El Santfeliuenc va tornar a oferir una molt bona imatge i només la fatiga acumulada per la dura pretemporada va acabar pesant com una llosa en el tram final del matx contra el Cornellà . El Cornellà va guanyar per 2 a 0 en un derbi entretingut amb estones de bon futbol i bastant públic a les graderies del Nou Estadi cornellanenc que va suportar el sol inclement d'una tarda xafogosa. Només quan el sol es va amagar els assistents van poder respirar.
Els primers 45 minuts van estat marcats per l'equilibri. Els locals van arribar a porteria a través del bellugadús extrem esquerrà Sergio Iglesias però la rereguarda santfeliuenca es va mostrar molt segura. Jonhy, Tena, Josele i sobretot Éric Pacheco van apropar-se amb perillositat als dominis de José Bermúdez en més d'una ocasió. Els vint primers minuts de la represa van servir per veure el millor Santfeliuenc. Tal com va passar a Badalona, un Santfe amb les idees clares i un ritme de joc elevat va posar entre les cordes el Cornellà. Josele (55') va estar a punt d'inaugurar el marcador en una contra que va acabar amb una rematada potent que va enganyar els seguidors del Santfe que van cantar gol. Un motivadíssim Iván Peralta també va inquietar la defensa verda. Tanmateix en una acció aïllada el Cornellà a través de l'ex jugador del Sevilla Atlético Martí Tapia va estrenar el seu compte. El Santfe va mirar de reaccionar però en una acció ràpida i a les acaballes els cornellanencs a ltravés de Didi van sentenciar.
El Santfeliuenc segueix creixent i ho fa davant rivals de qualitat. No hem de perdre de vista que el Cornellà serà un dels gran candidats a estar entre els quatre primers i fins i tot un dels grans aspirants a ser la propera temporada a Segona B.

UE Cornellà: José Bermúdez, Joel, Cazorla, Pol Planas, Guti, David García, Pep Caballé, Dani Martí, Óscar Muñoz, Baruc i Sergio Iglesias. També van jugar Íñigo, Israel, Raúl Capó, Martí Tapia, Lara, Luis, Didi, Cris i Txemi.
Santfeliuenc FC: Santi, Alberto, Jaime Santamaría, Pere, Arcos, Tena, Álex Bolaños, Jonhy, Josele, Maldonado i Éric Pacheco. També van jugar Alberto Cantero, Joserra, Fabri, Dani Ortiz i Iván Peralta.

Gols:
1 - 0, Martí Tapia, 61'.
2 - 0, Didi, 88'.

Arbitre: Carlos Ferrera Mansilla

Incidències: Estadi Nou de Cornella, assistència de 250 espectadors. Tarda vespre de calor elevada, temperatura de 29 graus.