dissabte, 3 d’agost del 2013

El carnets de Tercera ja són aquí

El Santfeliuenc Futbol club ha presentat en societat el carnet de soci de la temporada 2013-2014. Un disseny molt atractiu que juga amb un fons de tonalitats blaves que dialoga amb l’escut del nostre centenari club. Una peça de col·leccionista que no ha de faltar a la butxaca de cap santfeliuenc. El santfe és a només 22 dies de debutar a Tercera i l’estòmac ja ens fa pessigolles. No et quedis sense aquest carnet que l'hem esperat 108 anys!!!!

El Santfeliuenc Futbol Club continua amb la seva campanya de socis per al debut a Tercera Divisió amb preus increïblement accessibles a totes les butxaques i que recull molt bé la frase que emmarca la campanya "Per una Tercera de tota la ciutat". Preus econòmics i adaptats a situacions i franges d’edat per assistir als 19 partits d’una de les grans categories del futbol espanyol. I a més amb l’al·licient afegit d’estrenar la tribuna i viure grans partits còmodament assegut.

Tarifes:***
ADULT: 60€
ADULT + CÒNJUGE (+ de 25 anys): 90€
Especial JUBILAT: 30€
Especial ATURAT: 30€
Especial JOVE (de 18 a 25 anys): 20€
Especial NENS: 5€
*** Les tarifes inclouen els 19 partits que el primer equip del Santfeliuenc FC jugui a Les Grases. No hi haurà cap jornada econòmica. Preus molt populars perquè cada ciutadà i ciutadana de Sant Feliu adapti el carnet a la seva situació sociolaboral i amb facilitat de pagament. El club manté els mateixos preus que a la Preferent de fa set temporades (2006-2007) i fins i tot els rebaixa amb descomptes especials per a diferents segments.

Contactes per a reserves i preinscripcions del carnet de soci 2013 – 2014 “el Santfe és de Tercera”:
- Bar de la Piscina Municipal de l’Escorxador, carrer Ramón y Cajal, S/Nº. Horari d’atenció: de dilluns a diumenge de 11 a 20 hores.
- Correu electrònic: santfefc@gmail.com (cal enviar el nom i cognoms perquè el club es posi en contacte amb el sol·licitant).

Col·laboració de Clínica Dental Novetal
El nou carnet de soci compta amb la col·laboració de la Clinica Dental Novetat. Tots els socis del Santfeliuenc gaudiran d'interessants descomptes en els seus tractaments. Trobareu la clínica a la carretera Laureà Miró 146 i podeu contactar-hi a través del telèfon 936852080.