FC VILAFRANCA 1 (BACAICOA, 54') SANTFELIUENC FC 2 (ÉDGAR, 66' I ARCOS "PALOTE", 87')
ÀRBITRE: JOSEP SUBIRATS MATAMOROS (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA
ASSISTÈNCIA: 225 ESPECTADORS
TEMPS: CEL ENNUVOLAT, TEMPERATURA DE 22 GRAUS

Admirable, espectacular, inoblidable. Adjectius que miren de copsar el que sentim tots els que ens agrada aquest Santfe que amb una demostració més d'amor propi per fer les coses ben fetes es va imposar al Vilafranca per 1 a 2. Un gol del mestre Arcos "Palote" al minut 87 va fer embogir l'expedició santfeliuenca i ens donava una justa victòria. Els blanc-i-blaus van ser superiors a un Vilafranca que no va saber defensar el seu gol. Els d'Andrés González van poder amb tot -una llista de baixes enormes a més de la sanció de Josele que ens va deixar sense cap davanter pur- i que a més va saber refer-se al gol inicial dels del Penedès. En definitiva, un gran matí de futbol amb el millor Santfeliuenc de tots els temps que mira en aquest inici de lliga la part alta de la classificació... de Tercera Divisió! Dies per no oblidar i perquè el proper dissabte a les 18 hores tot Sant Feliu es llanci a Les Grases per veure un dels clàssics del futbol català, el Palamós CF. Serà un dels partits de la jornada al futbol català.
Minut 87 Álex Bolaños treu amb cura una falta, Arcos "Palote" s'enfila per damunt de la defensa i connecta un cop de cap suau, la pilota bota a la gespa i de manera elegant i tranquil·la emprèn camí cap a la porteria. El Santfe i el gran "Palote" posaven via cap als nou punts. Explosió d'alegria incontenible. El Santfeliuenc està sorprenent a tots aquells que pensaven que aquest equip tindria una adaptació lenta.
El Santfeliuenc es va adaptar amb comoditat a les grans dimensions del Municipal vilafranquí. Éric Pacheco es va convertir en la principal referència ofensiva en un joc de mans d'Andrés González per fer front les baixes de Josele, Peralta i Jonhy, i de fet als primers minuts va portar de corcoll la rereguarda local. Els locals van donar el primer ensurt a través d'Oriol Molins en una gran acció individual culminada de forma defectuosa. Al minut 32 una rematada potent d'Éric Pacheco va acabar al travesser. Era el primer avís seriós. Només a les acaballes de la primera part el Vilafranca es va atansar a la porteria de Santi en un parell de centrades que es van passejar per l'àrea petita.
Només començat el segon acte, el segon avís. Édgar va engaltar un xut dur i a mitja altura que va aturar Marc Ramírez en una notable intervenció. Tanmateix els locals en la primera i gairebé única acció de perill clar van inaugurar el marcador. Una centrada de Puchi va agafar un pèl despistada la defensa i Bacaicoa a l'àrea petita va picar la pilota per superar Santi. El Santfeliuenc va reaccionar amb decisió i va demostrar maduresa per superar una situació complicada. I al minut 66 una esplèndida jugada per banda esquerra va acabar amb un rebot que va anar a parar a les botes d'Édgar que va afusellar des del punt de penal Marc Ramírez. Un gol molt bonic que va donar confiança l'equip. El Santfeliuenc es va fer amb el domini absolut que es va forjar des del mig del camp amb uns esplèndids Álex Bolaños i Tena. Totes les pilotes dividides tenien un dominador claríssim: el mig del camp santfeliuenc. Al minut 69 un servei entrelínies va trencar la defensa penedesenca i Éric Pacheco en un mà a mà amb Marc Ramírez va topar amb les cames del porter. Els d'Andrés González estaven gaudint i fent gaudir l'afició. El poc perill dels locals era resolt amb solvència per la rereguarda i un atent Santi que està completant un magnífic debut tercerdivisionista. I al minut 87 la jugada que tots vostès coneixen. Servei de falta primorosament llançat per Bolaños i l'egrègia figura d'Arcos "Palote" ens donava una altra de les moltes alegries que aquest equip nostre està regalant a tot l'esport de la ciutat. I d'aquí a poques hores, el proper dissabte, un apassionant Sanfe-Palamós, que hauria estat impensable fa pocs anys. Les Grases s'ha de quedar petita per acollir tota l'afició que ha de venir a gaudir amb un equip que enamora. No us-ho perdeu!!! Dissante a les 18 hores Les Grases serà un clam!!!!

FC Vilafranca: Marc Ramírez. Javi González, Domínguez, Bacaicoa, Álex, Oriol Molins, Puchi, Marcos García, Rubén (Valerio, 46'), Boira (Dani Antolínez, 73') i Lora (Kako, 55').
Santfeliuenc FC: Santi, Fabri, Alberto, Pere, Dani Ortiz (Arcos "Palote", 71'), Joserra, Maldonado (Cristian, 83'), Álex Bolaños, Éric Pacheco, Gordillo (Tena, 63') i Édgar.

Gols:
1 - 0, Bacaicoa, 54'.
1 - 1, Édgar, 66'.
1 - 2, Arcos "Palote", 87'.

Àrbitre: Subirats Matamoros, el seu arbitratge va ser molt correcte. Va mostrar dues targetes grogues el local Álex (expulsat al 89') i als santfeliuencs Álex Bolaños, Dani Ortiz i Édgar.