dimarts, 10 de setembre del 2013

El Santfeliuenc a assaltar la fortalesa vilafranquina

FC VILAFRANCA - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JOSEP SUBIRATS MATAMOROS (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
ESTADI MUNICIPAL DE VILAFRANCA
DATA: 11 - 09 - 2013
HORA: 12:30
PREVISIÓ TEMPS: CEL AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 22 GRAUS

Diada futbolística a Tercera Divisió. El Santfeliuenc viatja a la capital de l'Alt Pendès pletòric de moral i amb la intenció de seguir alimentant el somni d'una ciutat que viu esperançada aquest inici a la categoria més perseguida de la nostra història. Un dia festiu que l'afició santfeliuenca ha d'aprofitar per posar els colors blaus i blancs al bonic i còmode estadi vilafranquí en un dels partits considerats de la nostra lliga per l'equilibri teòric entre ambdós rivals. El Santfeliuenc torna a l'estadi on el 6 de setembre de 2009 va debutar a Primera Catalana.

El Santfe arriba delmat per les absències
Mans i mànigues. Això és el que haurà de tornar a fer Andrés González per compondre l'onze inicial. I és que la plaga de baixes està assolant el vestidor amb especial duresa. Si durant la pretemporada Carlos, Jaime Santamaría, Nacho Ruiz i Gerard Rovira van haver de visitar l'hospital, el primer partit de lliga va passar factura a Iván Peralta. I si no n'hi havia prou Josele no podrà vestir-se de curt aquest dimecres ja que en el darrer partit va veure dues targetes grogues.

El FC Vilafranca, canvis esportius i directius
El FC Vilafranca és en procés d'adaptació als canvis interns després que el factòtum del futbol penedesenc, Pere Montserrat, hagi deixat la vara de manament al jove Joan Solé Ferre. Continuïtat del llegat i economia de guerra per a temps de trubulències són les premisses de la nova directiva. I si els canvis directius han estat de pes no menys importants són els que s'han produït a la banqueta, ja que el veterà Puchi ha deixat el seu lloc a l'ex entrenador del Vilanova, Delfí Ferreres. Els quadribarrats, un clàssic de la Tercera amb 23 participacions, han començat la lliga de manera irregular -dos empats i una derrota- però demostrant que són un equip competitiu que ha d'anar a més. La veterania de Javi González, Puchi, Boira i Santi Triguero combinada amb la joventut de futbolistes de bona escola fan veure amb optimisme el futur a la capital del Penedès. Una de les assignatures pendents descansarà a atraure més públic ja que la capital del Penedès ha girat l'esquena al seu equip en les passades campanyes.
Tal com llegim a la prèvia del FC Vilafranca, dels deu enfrontaments anteriors entre vilafranquins i santfeliuencs només en una ocasió, la temporada 1958-1959, el Santfeliuenc es va imposar per 0 a 2 amb gols de Bonsoms i Zaragoza.

Ràdio Marca Barcelona i Ràdio Vilafranca en directe
Podeu seguir la retransmissió del duel a través de Ràdio Marca Barcelona amb veu de Joaquín Rivas i de Ràdio Vilafranca.

 Plantilla:
Porters: Marc Ramírez (Castelldefels), Roberto i Mario (Moja).
Defenses: Bacaicoa, Robert Font (Cervera), Javi González, Oriol Molins i Domínguez.
Migcampistes:Antolínez, Boira (Gavà CF), Adrià (L'Hospitalet, juvenil), Álex Domínguez (Torreforta), Marcos, Laguna (Vilanova), Kako (Pobla Mafumet) i Vargas (Cornellà, juvenil)
Davanters:Casanova (Pobla Mafumet), Lora (Kracs València), Puchi, Santi Triguero (Vilanova) i Valerio.

Dades del club:
Futbol Club Vilafranca
Fundació: 1904
Indumentària: samarreta vermella i groga, pantaló blau
President: Joan Solé Ferre
Estadi: Municipal
Aforament: 3.500 espectadors
Socis:200
Temporades a Tercera: 23 (2013-2014)
Pressupost: 138.000 €
web:lapreviadelfcvilafranca.blogspot.com
El precedent:
Temporada 2009 - 2010, Primera Catalana
Jornada 1 (6 - 09 - 2009) FC Vilafranca 2 (Puchi, 44' i Puchi, de penal, 51') - Santfeliuenc FC 1 (Diego, 81')
Jornada 20 (24 - 01- 2010) Santfeliuenc FC 2 (Quiles, 19' i Javi Pozo, 35') - FC Vilafranca 2 (Enric Palet, 65' i Saperas, 97')
  Foto del FC Vilafranca: lapreviadelfcvilafranca.blogspot.com