diumenge, 6 d’octubre del 2013

El Masnou s'imposa a un Santfeliuenc desconegut

CD MASNOU 1 (ISMAEL, 34') - SANTFELIUENC FC 0
ÀRBITRE: ALFONSO OLIVA BUENO (DELEGACIO GARRAF/PENEDÈS)
CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS DE MASNOU
ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS
CEL AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 23 GRAUS

Un Santfeliuenc desconegut, incòmode, boirós d'idees i a remolc va perdre de manera justa amb el Masnou. Els masnovins van ser superiors des de ben aviat i van imposar el seu estil. Ismael va fer l'únic gol i a la segona part els locals podrien haver eixamplat la renda. Santi va estar providencial en més d'una ocasió. Només Álex Bolaños al minut 87 mitjançant un llançament de falta que va llepar el pal va portar veritable perill. Derrota, doncs, amb justícia i ara cal oblidar aquesta ensopegada i començar a preparar el super derbi contra el Cornellà. Les Grases serà escenari d'un partidàs que no es viu des de fa més de 15 anys.
No, pel Municipal del Masnou no va passar el Santfe de fa quatre mesos. En el retrobament d'un escenari màgic el Santfeliuenc que va vestir amb una insòlita samarreta taronja no es va trobar còmode. El Masnou va sortir amb més ambició i ja des de ben aviat les arribades de Ferran Alabau van donar més d'un maldecap a la rereguarda blanc-i-blava. Van haver de passar 25 minuts perquè el Santfeliuenc s'atansés amb una mica de convicció a la porteria maresmenca. Primer una rematada d'Eric Pacheco i després un cop de cap forçat de Josele van trencar tímidament la pesada atonia. Però al minut 34 Ismael es va aprofitar del rebuig d'un cop de cap d'Alabau a una pilota que va salvar sota pals en primera instància Dani Ortiz per afusellar Santi. Era el premi a un futbol millor. El Santfeliuenc va consumir els primers 45 minuts amb un joc lent que va recórrer obstinadament a les pilotades defensives i a les cessions a Santi. L'afició santfeliuenca esperava veure al segon temps un millor Santfe.
Després de la represa, però, la inèrcia no es va alterar. El Masnou tornava a imposar el seu joc i sempre es va saber endur les pilotes dividides o els rebots com si els seus jugadors duguessin imans a les botes. Només un xut de Gordillo al minut 58 que va agafar lleugerament amb el peu canviat Fradera podria haver alterat el guió. Va ser un miratge. Els locals van arribar còmodament a l'àrea del Santfeliuenc i el menut i veterà Peque va ser un malson continu. Primer amb accions enverinades per banda esquerra i després amb un llançament de falta que va topar amb el pal. Per si no n'hi havia prou Santi havia d'exercir d'heroi treient una mà impossible a tret d'Éric Blasco. A la desesperada i amb Arcos "Palote" abocat a l'atac Álex Bolaños va amanyagar l'empat en un llançament de falta que va sortir a escassos centímetres del pal. Els locals a la contra encara podrien haver fet el segon gol. Va ser l'epíleg a un partit discretíssim del Santfeliuenc que va tenir en el Masnou de Miguel López un just guanyador simplement perquè va ser millor i es va mostrar més entonat i actiu. Això és Tercera Divisió i aquí tothom pot fer mal a poc que li permetin. Un mal dia, sortosament, el pot tenir qualsevol.

CD Masnou: Fradera, Cristian, Pol, Ismael, Rubén Martínez, Jonathan Ferreira, Peque (Éric Blasco, 75'), Dani Fernández (Gerard Enrich, 83'), Ferran Alabau, Héctor i Yeray (Geri, 60').
Santfeliuenc FC: Santi, Nacho Ruiz, Alberto, Gerard Rovira, Dani Ortiz (Arcos "Palote" 83'), Joserra, Álex Bolaños, Gordillo (Cristian, 62'), Josele, Maldonado (Jonhy, 62') i Éric Pacheco.

Gol:
1 - 0, Ismael, 34'.

Àrbitre: Oliva Bueno, el seu arbitratge va ser molt bo. Va mostrar targeta groga els masnovins Héctor, Yeray i Peque; i el santfeliuenc Dani Ortiz.

Incidències: El Santfeliuenc va vestir amb una insòlita samarreta taronja cessió de l'equip local ja que l'àrbitre no va permetre fer servir la blanc-i-blava.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc rep la primera derrota a domicili a Tercera Divisió. Uns números que hauríem signata abans de començar la lliga però no val a badar.
- En un mal partit el millor van ser els crits de suport de Sentiment Immortal. Una magnífica penya que segueix creixent.
- El Masnou de l'ex santfeliuenc Miguel López va esprémer els seus recursos i amb ordre, constància i anticipació va ser superior.
- El proper dissabte a les 18 hores Les Grases ha de ser un clam. El derbi més esperat.
 
 El Santfeliuenc posa per al periodista de Mundo Deportivo Àxel Aguilar amb una samarreta ataronjada insòlita.

Miguel López, un ex entrenador del Santfeliuenc que mira de complir els objectius amb un jove Masnou.

 La penya Sentiment Immortal, un clàssic als camps de Tercera.