dissabte, 5 d’octubre del 2013

El Santfeliuenc buscarà els tres punts en un escenari màgic

CD MASNOU - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: ALFONSO OLIVA BUENO (PENEDÈS-GARRAF)
CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS DE MASNOU
DIUMENGE 6 D'OCTUBRE
12 HORES
TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 21 GRAUS

El Santfefliuenc torna al Municipal de Masnou. Sembla que va ser ahir però ja han passat gairebé quatre mesos des que els blanc-i-blaus van assaltar la fortalesa maresmenca i van fer via decidida a Tercera per primer cop en 108 anys de vida. El rival que es trobarà el Santfe serà molt diferent al de la promoció ja que només tres jugadors segueixen de l'equip de la temporada passada. Una política molt diferent a la formula de continuïtat dissenyada pel quadre tècnic santfeliuenc i que tants èxits està donant.

El Santfe a sumar amb un rivals dels de la seva lliga
Partit molt important per als d'Andrés González ja que s'enfronten un Masnou que sobre el paper hauria de ser un dels rivals directes en la pugna per mantenir la categoria. Si els santfeliuencs han superat totes les expectatives, els masnovins encadenen quatre derrotes i són amb cinc punts a només dos de la primera posició de descens que ocupa el Castelldefels. El tècnic blanc-i-blau comença a tenir despoblada la infermeria ja que el central Nacho Ruiz entrena amb normalitat des de fa deu dies. La propera setmana Carlos i Tena també s'hi podrien afegir. Maluradament els casos de Pere, Iván Peralta i Jaime Santamaría portaran més temps.

Seguiu-ho en directe per Ràdio Sant Feliu descomptes per a socis

L'emissora municipal retransmet de manera íntegra el partit a través del 105.3 FM o mitjançant internet amb locució de Joaquín Rivas. Els socis del Santfeliuenc pagaran 8 euros ensenyant el carnet a la taquilla.

Miguel López revoluciona El Masnou per rebre el Santfeliuenc
El Masnou ha fet un canvi de cara radical en el seu retorn a Tercera després de només una temporada d'impasse a Primera Catalana. Ángel Gómez va haver de deixar la banqueta per continuar la seva tasca al RCD Espanyol i la directiva masnovina va dipositar la confiança en un entrenador amb un llarg recorregut a les banquetes de Tercera com Miguel López. No oblidéssim a més que López va debutar l'any 1999 com a primer entrenador al Santfeliuenc quan els blanc-i-blaus militaven a l'antiga Primera Regional. El Masnou 2013-2014 no té res a veure amb el de la temporada passada atès que només tres futbolistes han continuat: Jonathan Reina, Maxima i Éric Blasco. Un equip radicalment nou de trinca format per jugadors joves amb un futur interessant per bé que només Adrià Fradera, Ismael, Jonathan Reina i Ferran Alabau sumen prou minuts a la categoria. Miguel López ha volgut rebre el Santfeliuenc amb revolució declarada ja que quatre titulars fins a la vuitena jornada com Maxime, Brian, Miki Estrada i Pere Olivé han caigut de la convocatòria. Per contra, López recupera els lesionats Gerard Enrich i José García i el sancionat Héctor. Moya i Jonathan Reina tampoc no podan ser per lesió.

Plantilla:

Porters: Fradera (Farners) i Aliaga (Sant Andreu, juvenil).
Defenses:Jonathan Reina, Moya (Tecnofútbol), Ismael (Vilafranca), Cristian (Granollers), Jose García (Sant Rafel Eivissa) i Pol Moreno (Sant Andreu, juvenil).
Migcampistes:Maxime, Héctor (Montañesa), Gerard Enrich (Granollers), Jonathan Ferreira (Cornellà, juvenil), Miki Estrada (Santboià), Rubén Martínez (Sant Rafel Eivissa), Dani (Gramanet) i Éric Blasco.
Davanters: Brian (Vilafranca), Pere Olivé (Montañesa), Yeray (Cornellà) Geri (Sants) i Ferran Alabau (Vilafranca).


Dades del club:
CD Masnou
Fundació: 1920
Indumentària: samarreta blanca amb llista horitzontal vermella i pantaló blau
President: Roberto Hernández (14ena temporada)
Estadi: Municipal de Masnou
Aforament: 2.000 espectadors
Socis:250
Temporades a Tercera: 12 (2013-2014)
Pressupost: 50.000 €
web:www.cdmasnou.es

El precedent:
Temporada 2012 -2013, promoció d'ascens a Tercera
Anada (9 - 06 - 2013): CD Masnou 1 (Marcelo, 47') - Santfeliuenc FC 2 (Josele, 5' i Josele, 89')
Tornada (15 - 06 -2013): Santfeliuenc FC 3 (Iván Peralta, 38', Maldonado, 58' i Pere, 61')  - CD Masnou 1